Ştefan Bănică Jr. a ajuns de urgenţă la spital. Cum se simte artistul


    Ştefan Bănică a ajuns la spital din cauza unor dureri abdominale severe
Ştefan Bănică a ajuns la spital din cauza unor dureri abdominale severe

Ştefan Bănică Jr. are un program foarte încărcat şi este ocupat în fiecare lună, nu doar în decembrie, atunci când susţine renumitele concerte de la Sala Palatului. Stresul, orele de repetiţii şi nenumăratele spectacole încep să îţi pună amprenta asupra cântăreţului care a ajuns recent la camera de gardă, acuzând dureri abdominale puternice.

Artistului i s-au recoltat probe de sânge şi a fost supus unor investigaţii amănunţite pentru a afla care este cauza pentru care durerile abdominale nu cedează, împiedicându-l să îşi desfăşoare activităţile de zi cu zi. 

“Frământat de o stare digestivă rea, Ştefan Banica jr, a trebuit să apeleze la consultul medicilor şi s-a prezentat la Floreasca. Bănica a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnosticul că e vorba de o indigestie, crampe digestive. O infecţie. El va fi în continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste”, a spus Florin Condurăţeanu.

Ştefan Bănică formează un cuplu alături de Lavinia Pârva. Cei doi au decis să se căsătorească în secret, după mai bine de 6 ani de relaţie. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, iar invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub pretextul sărbătoririi în avans a zilei de naştere a lui Ştefan. Este discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală şi vorbeşte rar despre cei mai importanţi oameni din viaţa sa. 


    Ştefan şi Lavinia s-au căsătorit anul trecut
Ştefan şi Lavinia s-au căsătorit anul trecut

"Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan. "Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea", a mărturisit artistul, la sfârşitul anului trecut. 

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg