Tolea Ciumac, acuzat că și-a abandonat primul copil. Cât de mare a crescut Alexander și cât de transformată e Magda Ciumac

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Magda Ciumac (38 de ani) nu îl iartă pe Tolea (48 de ani) la 14 ani de la separare?! Fosta vedeta OTV ne-a spus că atât ea, cât și fiul lor nu au mai vorbit de foarte mulți ani fostul sportiv basarabean.

cub magda alexander tolea ciumac png

Tiolea Ciumac și-a refăcut viața și a uitat de prima familie!

S-au dus vremurile în care Magda și Tolea Ciumac făceau show, seară de seară, în emisiunea lui Dan Diaconescu, unde înfierbântau audiența cu discuțiile despre dispariția suspectă a avocatei Elodiei Ghinescu.

Cei doi au ales ca în anul 2008 să divorțeze cu scandal, chiar dacă îl au împreună un Alexander, un băiat superb de 16 ani, care e înalt ca tatăl lui. Contactată de Click!, Magda Ciumac a fost scumpă la vorb, însă ne-a dezvăluit câteva detalii despre relația pe care o mai are cu fostul luptător MMA, dar și cât este acesta de implicat în creșterea copilului lor.

„Alexander este bine, a crescut mare! Are 1,90 înălțime la 16 ani! Avem o relație frumoasă noi doi! Perfectă chiar! Dar nu îmi permit să dau detalii din viața lui personală dacă are o iubită sau nu sau dacă îi place de cineva anume.

Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el! Este imposibil! Are alt copil, i-a pus numele Sasha. Pe Alexander, Tolea l-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit! Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat! Există karma și Dumnezeu care vede tot. Alexander știe adevărul! Îl respectă doar pentru că este tatăl lui! Așa l-am educat! Bun, rău este tatăl lui”, a spus Magda Ciumac pentru Click!

Mai jos puteți urmări un clip de pe vremea când Magda Ciumac făcea senzație la OTV.

După separarea de Magda Ciumac, Tolea și-a întemeiat o altă familie, în 2014, alături de Alina, un fost iepuraș Playboy cu care este și în prezent, împreună cu care are un copilaș minunat, tot băiat.

Vezi și: Magda Ciumac, clipe de coșmar în vacanță! Prin ce momente oribile a trecut vedeta

Magda Ciumac, fericită alături de alt bărbat

Fosta vedetă OTV a încercat să își găsească fericirea în brațele altui bărbat. Întrebată de Click! cât de fericită este în iubire, având în vedere că tot postează pe TikTok imagini și filmulețe cu Ricardo, un afacerist italian cu care are o relație de trei ani, Magda Ciumac a fost destul de rezervată în declarații.

Cu toate astea, în ciuda discreției pe care dorește să o aibă atunci când vine vorba de viața personală, Magda Ciumac “defilează” cu Ricardo pe TikTok.

image

„Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a fost mesajul Magdei Ciumac, de pe platforma online.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net