Torei Vasilescu, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la filmarea telenovelei „Numai iubirea”: „Zăvoranca a fost cea mai bună”

Ultima actualizare:

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de când s-a lansat serialul „Numai iubirea” iar scenaristul poveștii Eugen Patriche a anunțat acest lucru pe Facebook. Noi ne-am întâlnit cu actrița Tora Vasilescu la teatrul Odeon, unde a fost invitată la a 17-a ediție a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți.

Tora Vasilescu

Invitată alături de soțul ei la a 17-a ediție a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți, Tora Vasilescu (72 de ani) a acordat și un premiu, urcând pe scenă. Noi am vorbit cu ea în culise și am aflat că s-au împlinit 20 de ani de la „Numai iubirea”.

„Nu îmi vine să cred că au trecut 20 de ani. Sigur că îmi aduc aminte, a fost ca ieri. Acum sunt preocupată să mă întâlnesc cu soțul, care a parcat mașina. El mi-a spus să nu mai dau interviuri.

Tora Vasilescu la teatrul Odeon/ foto Click!
Tora Vasilescu la teatrul Odeon/ foto Click!

Tora Vasilescu: „Zăvoranca a fost cea mai bună dintre noi toate”

Cred că au fost 100 și ceva de episoade pentru Numai iubirea, unde am jucat-o pe Claudia Tudose. Iar eu când am dat proba nu prea mai filmam și am considerat că mi-am stins pofta de a face film. Zăvoranca a fost cea mai bună dintre noi toate. Domnul soț nu știu dacă m-a văzut în serial. Dar nu atunci m-am mutat la Buftea, pentru că am făcut apoi și "Daria, iubirea mea", am făcut și "Moștenirea", "State de România", "Las Fierbinți", "Războiul sexelor, plus "O săptămâna nebună". Două telenovele, restul teleplay-uri. O săptămână nebună a fost cel mai tare serial. Știu că cineva mi-a spus atunci: Tora, îți mai trebuie un serial și apoi, oprește-te. În timpul filmărilor pentru serialul „Războiului sexelor" m-am mutat acolo, la Buftea.

Tora Vasilescu si Gianina Corondan
Tora Vasilescu si Gianina Corondan

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut această intuiție, pentru că mai nou nu mai cred decât în oamenii cu intuiție. Că așa, cei care ne spun că azi e bun ceva și mâine altceva, mulțumesc, nu. Am avut intuiție să-mi pregătesc din plin bătrânețea, să spunem. Cuvântul acesta l-am acceptat cu drag, pentru că e în ordinea firească și nu toată lumea are chiar oportunitatea de a prinde anii aceștia. Și sunt încă multe lucruri de experimentat, să spunem mai mult spre interior decât spre exterior. Însemnând voiaje și alte lucruri. Așa că să spunem că acest locșor pentru mine e Românica mea și îmi dă bucuria pământului, a naturii, a întoarcerii la natură, la comunicarea cu ea, cu Creatorul, cu ce vrem", ne-a povestit actrița.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net