Traumele cu care a rămas Aida Parascan după accident: „Erau oameni care au murit!”

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (41 de ani) a trecut, în urmă cu o săptămână și jumătate, prin momente de cumpănă, în urma unui accident rutier. Fosta câștigătoare „Masterchef” a văzut moartea cu ochii, iar de atunci se pare că are doar coșmaruri noaptea.

Contactată de Click!, Aida Parascan ne-a povestit ce nopți negre are, în ultima perioadă, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulație. Asta din cauză că prietena sa, care era atunci la volan, a făcut o manevră greșită, ajungând cu mașina în câmp și rostogolindu-se de trei ori.

„As-noapte (joi noapte – n.r) am visat cum priveam accidentul în care eu am fost implicată, doar că de pe carosabil...de la distanță totul. În acea mașină, în vis, țin minte, că erau alți oameni care au murit și eu priveam. În rest, în realitate, sunt bine, mă bucur de viață, ies în oraș cu prietenii, râd, glumesc cu ei, merg la emisiuni, evenimente. Chiar sunt bine! Încerc să îmi găsesc cât mai multe lucruri să fiu activă, să am mintea ocupată”, a declarat, Aida Parascan, pentru Click!

Aida Parascan, o femeie puternică

Vedeta ne-a mai spus că în viitorul apropiat nu mai vrea să urce ca pasager în mașină.

„Nu am rămas cu frică de condus, nu îmi e frică să conduc, ci am rămas cu frică să stau în dreapta. Eu sunt o persoană care conduce foarte chill, sunt o persoană foarte calmă la volan. Am 23 de ani de când am permisul de conducere și nu am avut niciun eveniment de acest gen. A fost incredibil ce mi s-a întâmplat”, a mai spus, Aida Parascan, pentru Click,! care ne-a mai dezvăluit și faptul că, din punct de vedere medical, acum este foarte bine:

„Pot să zic că nu mai am încredere să stau în dreaptă ca pasager, nu în mine, în cum conduc eu. Zgârieturi nu prea mai am, au început să îmi dispară, ceea ce este foarte bine. Mă bucură acest lucru”, a mai declarat Aida Parascan.

Click! spune

Anul trecut, când a împlinit vârsta de 40 de ani, Aida a dorit să facă o schimbare majoră în viaţa ei. S-a hotărât să renunţe la şorţ şi la cuţitul de bucătărie, după ce şi-a luat mai multe ţepe de la patroni, şi a decis să îşi deschidă propriul cabinet şi să profeseze ca terapeut. Aida Parascan a devenit cunoscută în 2013, când a câștigat concursul „Masterchef” la Pro Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net