Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Anca Neacșu, ex-ASIA, se desparte de soț

Ultima actualizare:

Anca Neacșu, fosta componentă a trupei ASIA, divorțează de soțul turc, Serkan Yaman, după un mariaj de 10 ani. Iată mai multe detalii despre cel mai recent divorț din showbiz!

Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Anca Neacșu, fosta ASIA, se desparte de soț
Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Anca Neacșu, fosta ASIA, se desparte de soț

Anca Neacșu a decis să pună punct mariajului de 10 ani cu soțul de origine turcă, Serkan Yaman. Fosta componentă a trupei ASIA a intentat proces de divorț partenerului care i-a fost alături ani buni blondinei. 

Potrivit unui portal de judecată oficial, se pare că Anca Neacșu a fost cea care a depus cererea de divorț, la data de 2 mai, anul acesta.

Solicitarea de divorț a Ancăi Neacșu
Solicitarea de divorț a Ancăi Neacșu

Această veste a căzut ca un fulger pentru fanii Ancăi Neacșu, despre care se știa că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei. Iată că nimic nu e menit să dureze pentru totdeauna în lumea vedetelor, iar blondina Anca și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. 

Citește și Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A., și-a luat casă în Dobroești

Primele semne cu privire la faptul că ar exista probleme în relația dintre Anca Neacșu și soțul ei au apărut la începutul acestui an, când blondina nu s-a mai afișat alături de partenerul de viață. Anca Neacșu, fire extrem de discretă, nu a comentat momentan nimic cu privire la acest aspect personal. 

ALINA SORESCU S-A MUTAT ÎNTR-UN APARTAMENT DE LUX DUPĂ DIVORȚUL DE CIUCU

Se pare că este sezonul divorțului printre vedete, căci și Alina Sorescu a decis să pună punct relației cu Alexandru Ciucu. Solista şi creatorul de modă au fost căsătoriți aproape 12 ani și împreună au două fetițe, iar acum lupta din sala de judecată are drept miză custodia fetițelor. 

Alex Ciucu i-a intentat proces Alinei Sorescu, pentru că îşi doreşte custodia fetelor pe care le au împreună, pe motiv că are mai mult spaţiu de locuit. 

În tot acest timp, Alina Sorescu nu are de ce să se plângă. Chiar dacă a fost nevoită se se mute din palatul unde a locuit cu Alexandru Ciucu, ea și-a găsit un apartament de 300.000 de Euro, în inima Capitalei, unde își va crește cele două fiice. 

Citește și Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Ciucu! Cum arată apartamentul de 300.000 de euro

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net