Una dintre cele mai apreciate actrițe din anii '70 a șocat în declarații: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”

Lumea artistică ascunde adesea povești complexe, pline de dramă și pasiune. Una dintre cele mai strălucite figuri ale scenei românești, Vasilica Tastaman, a șocat cu declarații neașteptate ce dezvăluie fragmente din viața sa tulburătoare, într-un interviu acordat pentru cartea „Vasilica Tastaman. Femeia Fatală a României.” a lui Dan-Silviu Boerescu.

Vasilica Tastaman. Foto: arhiva.
Vasilica Tastaman. Foto: arhiva.

Vasilica Tastaman a avut o viață tumultoasă

Născută în 1933 în Brăila, Vasilica Tastaman a fost o prezență fascinantă în teatrul și filmul românesc, cucerind publicul cu talentul și farmecul ei. Însă, povestea ei nu se rezumă doar la scena luminată de reflectoare. Viața ei tumultuoasă a fost marcată de iubiri intense, dar și de momente de greutate și suferință.

Un episod memorabil, surprins și în paginile cărții menționate, o prezintă pe Vasilica în fața doamnei Lucia Sturza Bulandra, o figură dominantă în lumea teatrului românesc. Tânăra actriță, ajunsă în București în căutarea unui vis, șochează cu o afirmație șocantă: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”. O declarație menită să sublinieze sărăcia și lipsurile materiale pe care le-a întâmpinat în lumea teatrului, dar care a determinat-o pe Bulandra să intervină într-un mod surprinzător pentru a-i oferi un cămin.

Actrița a fost protagonista unor povești de iubire tulburătoare

Această întâmplare ilustrează doar una dintre provocările cu care Vasilica s-a confruntat în începuturile sale, marcate de lipsuri materiale și greutăți financiare. Însă, talentul ei și determinarea au atras atenția și sprijinul unor figuri importante din lumea teatrului, precum Nety Enciu și Lucia Sturza Bulandra, care au jucat un rol crucial în ascensiunea sa.

Pe lângă succesul său profesional, Vasilica a fost și protagonista unor povești de iubire tulburătoare, precum cea cu celebrul actor Gheorghe Dinică. Despre această relație discretă și emoționantă, puține sunt detaliile cunoscute. Iubirea lor rămâne neoficiliazată, dar întipărită adânc în memoria celor care i-au cunoscut.

Viața amoroasă a Vasilicăi Tastaman a fost presărată și cu momente de dramă și scandal, cum ar fi relația sa cu actorul Dan Tufaru, o poveste de iubire interzisă și controversată, care a tulburat culisele teatrului. În ciuda greutăților și a provocărilor, Vasilica a strălucit pe scenă și în afara ei, lăsând în urmă un mozaic complex de experiențe și amintiri.

Tragicul ei sfârșit în 2003 a marcat sfârșitul unei epoci și al unei povești de viață care a captivat și inspirat generații întregi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net