Unde va fi înmormântat iubitul Oanei Radu. A murit după ce a fost incendiat de viu

10 septembrie 2019
Alin a murit pe  7 septembrie 2019 jpeg
Oana Radu este devastat─â dup─â moartea iubitului

Trupul ne├«nsufle┼úit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spitalul unde a fost tratat ╚Öi urmeaz─â s─â fie ├«nmorm├óntat zilele viitoare. C├ónt─ârea╚Ťa trece prin momente negre ├«n aceast─â perioad─â, dup─â ce partenerul ei, Alin, a murit dup─â ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov de un craiovean.

Momente de cump─ân─â pentru Oana Radu, care de mai bine de trei s─âpt─âm├óni parc─â tr─âie┼čte un adev─ârat co┼čmar. Trupul ne├«nsufle┼úit al lui Alin , fostul ei iubit, a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Bucure┼čti. Potrivit Antena Stars, ├«nmorm├óntarea va avea loc ├«n zilele urm─âtoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia ├«n urm─â cu aproape o lun─â, atunci c├ónd t├ón─ârul a fost incendiat de un vecin cu un cocktail Molotov. 

Alin s-a zb─âtut ├«ntre via╚Ť─â ╚Öi moarte dup─â tragicul incident, av├ónd arsuri pe mai mult de 70% din suprafa╚Ťa corpului, ├«ns─â s├ómb─ât─â, pe 7 septembrie, acesta a pierdut lupta. A fost ┼úinut ├«n com─â indus─â ├«n tot acest timp, iar Oana Radu a f─âcut tot ce i-a stat ├«n putin┼ú─â pentru a-l ajuta s─â supravie┼úuiasc─â. ÔÇ×Iubitul meu a pierdut ast─âzi lupta cu via┼úa! V─â mul┼úumim tuturor pentru toate mesajele ┼či ├«ncuraj─ârile! Dumnezeu s─â te odihneasc─â! Te iubescÔÇŁ, a fost mesajul transmis de Oana Radu, dup─â moartea iubitului. 

image
Oana Radu este devastat─â dup─â moartea iubitului Foto: Arhiv─â personal─â

Recent, Oana Radu a povestit cum s-a ├«nt├ómplat ├«ntreagul incident, atunci c├ónd un vecin a aruncat cu combustibil peste iubitul ei, provoc├óndu-i arsuri pe 75% din suprafa┼úa corpului. 

ÔÇ×Era nebunul cartierului. Spunea c─â este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost ├«n cas─â la mama iubitului meu, a m├óncat acolo. I-a dat cu o sticl─â cu benzin─â ├«n cap, a explodat ┼či a luat foc. ├Än diminea┼úa aceea s-au ├«nt├ólnit ┼či i-a zis, -ce faci, m─â, te-ai f─âcut bucure┼čtean?- Dar el este un om pe care ├«l ┼čtii c─â este nebun ┼či nu iei ├«n seam─â ce zice. Mi-e foarte r─âu. L-a transferat la Craiova ├«nt├ói ┼či apoi cu un elicopter la Bucure┼čti. Sunt ├«ntr-o situa┼úie disperat─â. ┼×tiu c─â dac─â ar fi fost aici mi-ar fi spus s─â luptÔÇŁ, spunea Oana Radu la momentul respectiv. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg