Valentina Fătu, despre Vasile Muraru : «Este primit cu aplauze, înainte de a rosti măcar o vorbă»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Vasile Muraru și Valentina Fătu îi cunoaște toată România, însă nu multă lume știe poveștile pe care aceștia le-au trăit de când formează o echipă pe scenă.

Vasile Muraru și Valentina Fătu
Vasile Muraru și Valentina Fătu

Reporterii Click! s-au întâlnit cu îndrăgiții actori chiar în incinta Teatrului de Revistă Constantin Tănase, astfel că i-au invitat la o discuție despre revenirea în fața publicului, emoțiile pe care le au când urcă pe scenă.

Extrem de amabili, celebrii actori ne-au invitat chiar în cabina lor pentru a putea vorbi pe îndelete. Discuția a fost foarte savuroasă, iar răspunsurile lor, un deliciu. Iată ce ne-au spus.

Am început discuția întrebându-i despre senzația pe care o au acum când pot vedea, din nou, sălile pline cu oameni.

Noi nu am întrerupt activitatea scenică, dar este altfel pentru că, în sală acum, sunt emoțiile 100%. Nu mai este capacitatea de 30%, ci este 100%, asta s-a schimbat. Într-adevăr, am avut mai puține spectacole, nu am mai avut atât de multe. Am mai fost și prin țară atât cât s-a putut. În limita posibilităților pandemice'', ne-a declarat Vasile Muraru.

Am vrut să aflăm și dacă este vreo diferență dintre publicul de acum și cel de altădată. I-am întrebat pe îndrăgiții actori dacă li se pare că aceștia sunt mai dornici de artă.

„Parcă da, parcă este mai dornic de artă, de spectacole. Este exact același lucru și pentru noi, pentru artiști. Această meserie se face în sinergie cu publicul, noi nu putem decât împreună'', ne-a declarat Valentina Fătu.

Vasile Muraru are emoții de fiecare dată când urcă pe scenă 

Vasile Muraru a completat-o pe artistă și a recunoscut și el că vede o diferență și observă dorința oamenilor de a simți, din nou, arta aproape.

Am observat asta și ne-am bucurat, pentru că imediat după Anul Nou când am avut primele spectacole nu numai la teatru, ci și prin țară și la Sala Palatului unde a fost un succes și am simțit lumea cât este de dornică de întâlnirea cu artiștii'', a adăugat actorul.

Am dorit să aflăm și dacă, după atâta timp petrecut pe scenă, încă mai există emoții când văd sala plină de spectatori.

Tot timpul avem emoții. Lumea se miră că după atâția ani încă mai am emotii. Li se pare ceva obișnuit ca artiștii, după ce au ajuns la un anumit nivel, să fie relaxați, dar numai sufletul unui artist știe ce e în el'', a declarat Vasile Muraru.

Valentina Fătu l-a completat pe celebrul actor și a povestit, și ea, trăirile ei.

Cred că odată cu popularitatea, cu succesul, emoțiile vin cumva natural. Ai zice că teoretic, ar trebui să se diminueze, dar succesul vine la pachet cu responsabilizarea ta ca artist. Să știi foarte clar că trebuie să fii măcar la fel de bun ca data trecută, dacă nu, mai bun. În teatru este ca la programele de computer, o iei de la zero. Oamenii au nevoie ca tu să fii măcar la fel de bun ca data trecută când te-au văzut. Este un exercițiu pe care îl facem mereu să fim mai buni ca data trecută și asta este cea mai are frică «Cum fac să-mi iasă din nou bine»?"

Actrița a vorbit foarte frumos despre partenerul său de scenă și a povestit, cu multă admirație, despre ceea ce trăiește, de fiecare dată când urcă pe scenă, alături de actor.

Valentina Fătu are numai vorbe de laudă la adresa lui Vasile Muraru 

Este și un fel de traducere a succesului. Mă uit la domnul Vasile că, de fiecare dată când intră în scenă, este primit cu multe aplauze înainte de a rosti măcar o vorbă. Eu mă gândesc cum e ca doar să apari pe scenă și să primești aplauze la primul pas pe care îl faci. Mi se mai întâmplă și mie din când în când, dar lui Vasile Muraru, mereu. Asta înseamnă recunoașterea publică și confimarea lucrurile întâmplate anterior în carieră", a adăugat aceasta.

Citește și Cum s-a născut cuplul Vasile Muraru - Valentina Fătu. Actrița a umplut, pe scenă, golul lăsat de Nae Lăzărescu 

Cunoscutul actor nu a dorit să se lase mai prejos și a completat-o imediat pe artistă.

De ce ești așa de modestă, din moment ce oriunde mă duc prin țară, în afară de spectacole, umblu cu nevasta mea pe la obiective turistice, oriunde aș fi, este imposibil să nu mă întrebe cineva de Valentina, sau ne invită pe le ei'', ne-a declarat el.

Vasile Muraru și Valentina Fătu formează o echipă pe scenă de aproape 8 ani. Aceștia sunt foarte apreciați de public și formează un duo fenomenal.

Din 2014 formăm un cuplu şi ne înţelegem excelent. Eu am avut ideea şi lucrăm mult împreună. E o femeie muncitoare, meticuloasă şi o adevărată parteneră în adevărul sens al cuvântului'', ne declara acum o vreme Vasile Muraru.

Citește și Cum s-a născut cuplul Vasile Muraru - Valentina Fătu. Actrița a umplut, pe scenă, golul lăsat de Nae Lăzărescu 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net