Vedete din România care au fost la un pas de moarte. Viața le-a dat o lovitură teribilă

Viața nu e mereu roz și nu vine tot timpul cu experiențe plăcute, indiferent cine ești sau ce poziție ocupi în societate. Ei bine, chiar și unele vedete din showbizul românesc au trecut prin momente cumplite, atunci când s-au așteptat mai puțin. Iată cum au ajuns la un pas de moarte, dar și cum au reușit să își recapete șansa la viață.

Vedetele care au fost la un pas de moarte
Vedetele care au fost la un pas de moarte

Șerban Huidu era să moară după un accident grav la schi

Probabil majoritatea își aduc aminte faptul că în 2010, Șerban Huidu a suferit un grav accident la schi. Prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” se afla în vacanță cu familia, într-o stațiune din Austria. Totul s-a petrecut în timp ce acesta încerca să coboare pârtia cu viteză, moment în care a pierdut controlul și s-a izbit puternic de un copac.

După impact, Șerban Huidu a devenit inconștient și a fost internat de urgență la un spital din Austria, unde medicii au descoperit că avea hemoragie craniană. La avea vreme, nu i s-au dat prea multe șanse de supraviețuire, însă celebrul „cârcotaș” și-a revenit miraculos, pe data de 02.01.211, atunci când a început procesul de însănătoșire, conform medicilor.

„De exemplu, puțină lumea știe că după accidentul din 2010, de la schi eu, am fost la pârtie când abia puteam merge și am vorbit cu cei de la pârtie să pună o protecție în jurul prăpastiei. Le-am zis că am două variante: să-i dau în judecată și să pun eu protecția aia sau să o pună ei și să nu-i dau în judecată.

După două luni, au refăcut totul, m-au chemat și mi-au arătat. Astea sunt lucrurile care trebuie să rămână în urmă unor accidente sau incidente de genul ăsta”, a declarat Șerban Huidu cu ani în urmă, pentru Libertatea.ro.

 Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

Și Andreea Bălan și-a văzut moartea cu ochii. La nașterea celei de-a doua fetițe, chiar în timpul operației de cezariană, artista a făcut stop cardio-respirator. Aceasta a suferit o complicație destul de rară în rândul femeilor însărcinate, mai exact, a avut embolie cu lichid amniotic. Din fericire, blondina a fost salvată de medic, după ce a reușit să o resusciteze.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi.

Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea!”, a scris atunci fostul ei soț, pe rețelele de socializare.

Diana Munteanu, la un pas de înec

Nici Diana Munteanu nu are amintiri mai plăcute. Vedeta a trecut printr-o adevărată dramă în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Totul s-a întâmplat când cei din platou și-au dat seama că moderatoarea TV nu știe să înoate. Norocul ei a fost Bogdan Ioniță care a sărit imediat să o salveze. Antrenorul concurenților a observat că prezentatoarea nu mai iese la suprafață și a scos-o rapid de pe fundul bazinului.

„M-am speriat foarte tare! De aceea nu-mi amintesc decit momentul in care l-am vazut pe Bobo sarind dupa mine. Parca l-as fi vazut pe Iisus. Bine ca totul s-a terminat cu bine!”, spunea Diana Munteanu, în acea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net