Vica Blochina, aniversare cu fast! Vedeta a organizat un party de cinci stele

Vica Blochina o ține doar într-o petrecere! După ce la finalul săptămănânii trecute a fost la petrecerea de nuntă a Mariei Constantin (36 de ani) cu afaceristul Robert Stoica, iată că acum blondina a dat și ea un super party cu ocazia zilei sale de naștere.

Blondina a împlinit ieri 48 de ani, așa că a avut lângă ea toți prietenii dragi inimii sale! Vica Blochina s-a gândit să nu îi treacă ziua de naștere ca una obișnuită, așa că a rezervat mai multe mese într-un local de lux din Capitală și a chemat mai toate persoanele dragi inimii sale pentru a petrece până în zorii zilei, mai ales că la party atmosfera a fost întreținută de Luis Gabriel împreună cu formația sa, dar și de Răzvan de la Pițești, care a venit și el cu trupa sa pentru a ridica invitații de la mese pe ringul de dans.

Printre persoanele prezente care au ales să îi onoreze invitația Vicăi Blochina au fost Mihai Mitoșeru, Cristina Cioran, Maria Constantin cu soțul său, Florin Burescu cu Irisha, Bogdan Ionescu alias Syda și nu numai.

Ținută elegantă

Pentru că a slăbit vizibil după intervenția la stomac, Vica Blochina a ales să poarte o rochie pe corp, mulată, de culoare argintiu – portocaliu, care îi scotea trupul în evidență foarte bine.

De asemenea, zâmbetul de la purtător dar și vibe-ul pozitiv au fost ca la ele acasă pentru blondină, dar și pentru invitații care au fost prezenți la super – party-ul organizat de Vica.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net