VIDEO Alex Bodi și Ema Uta, cea mai tandră ipostază de până acum! Blondina i-a pus inima pe jar afaceristului

Ultima actualizare:

Alex Bodi și Ema Uta se află într-o vacanță de vis împreună în Rio de Janeiro, iar cei doi par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Recent blondin a postat câteva imagini fierbinți din călătoria exotică, inclusiv câteva ipostaze alături de Alex Bodi, în care cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, semn că relația lor începe să devină serioasă. 

Alex Bodi și Ema Uta, cea mai tandră ipostază de până acum!
Alex Bodi și Ema Uta, cea mai tandră ipostază de până acum!

Ema Uta este ultima cucerire a lui Alex Bodi, și, cu toate că afaceristul este un cuceritor înnăscut, el și blondina au devenit un cuplu adevărat. Ultimele imagini postate de Uma Uta din vacanța de lux alături de afacerist confirmă faptul că sentimentele dintre cei sunt din ce în ce mai puternice.

Citește și Alex Bodi este liber! Milionarul a scăpat de măsura controlului judiciar! Ce spune avocata lui Alex Bodi?

Ema Uta a documentat la secțiunea story de pe Instagram fiecare moment romantic petrecut în compania afaceristului, care după cum se vede în imagini se străduiește să satisfacă toate capriciile partenerei sale. 

Make-up artistul vedetelor, Ema Uta, a publicat imagini în care ea și Alex Bodi apar în ipostaze neașteptat de tandre și se comportă ca doi îndrăgostiți. Unul dintre clipurile postate îl arată pe Bodi cum o strânge în brațe protector pe Ema Uta, mai mult, cei doi și-au asortat până și vestimentația, asemenea cuplurilor de succes de la Hollywood. 

Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar

Alex Bodi a reputat recent o victorie în ceea ce privește problemele sale cu legea, milionarul a scăpat de controlul judiciar, iar acum se poate bucura mai mult de viață. Afaceristul a fost acuzat de DIICOT pentru proxenetism, șantaj și spălare de bani, însă după o perioadă turbulentă, în care a fost arestat de câteva ori, milionarul este din nou liber. 

Citește și Alex Bodi și Ema Uta, vacanță de vis în Rio de Janeiro. Iubita milionarului e fierbinte rău în costum de baie

Bodi a devenit cunoscut în lumea mondenă, după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Din păcate, mariajul celor doi s-a sfârșit dezastruos. Bianca Drăgușanu a suferit enorm din cauza fostului ei soț, care a bătut-o u sălbăticie cu câțiva ani în urmă, iar imaginile cu chipul desfigurat al blondinei au devenit virale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net