Virgil the Barber, gest impresionant pentru 80 de copii veniți din condiții precare. Cel mai iubit frizer din România le-a făcut cea mai mare surpriză

Ultima actualizare:

Virgil The Barber, unul dintre cei mai celebri frizeri din România, pe mâinile căruia au ajuns multe vedete, a fost prezent pentru a 3-a oară în Călărași, unde le-a făcut o mare surpriză celor 80 de copii veniți din condiții precare. Împreună cu studenți ai academiei sale, renumitul frizer i-a făcut extrem de fericiți pe micuți.

Virgil the Barber, gest impresionant pentru 80 de copii / foto: colaj Instagram
Virgil the Barber, gest impresionant pentru 80 de copii / foto: colaj Instagram

Virgil The Barber este, de departe, cel mai viral și mai apreciat frizer din România. Cunoscut de foarte multe persoane ca fiind „frizerul preferat al fotbaliştilor", prin salonul lui trecând jucători precum Junior Morais, Ianis Hagi, Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Ionuț Vînă, Virgil își dedică o parte din timp pentru a întinde o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie.

Recent, renumitul frizer, faimos pe platformele de socializare, le-a făcut o mare surpriză copiilor din Călărași. Peste 80 de micuți proveniți din medii defavorizate au avut parte de mică schimbare de look, dar au primit și cadouri din partea lui Virgil și a studenților săi.

„Mult mai fericit e cel ce dă, decât cel ce primește”

Astăzi, împreună cu cursanții mei, am avut onoarea de a tunde 80 de copii care trec prin dificultăți financiare. Le-am oferit și câte o pungă de dulciuri, sperând să aducem un mic zâmbet pe fețele lor. Mult mai fericit e cel ce dă, decât cel ce primește”, este mesajul publicat de Virgil the Barber, pe pagina sa personală de TikTok, acolo unde a publicat și un videoclip cu gestul său.

Virgil the Barber, în vârstă de 28 de ani, a venit în urmă cu aproximativ zece ani din Bistriţa și a reuşit să-şi deschidă un salon în centrul Capitalei. De-a lungul timpului, i-au trecut pragul foarte multe vedete, dar şi oameni fără adăpost, pe care frizerul îi îngrijește pe gratis. Chiar dacă a ajuns o persoană foarte cunoscută, fiind un profesionist desăvârşit, Virgil a ales să ofere, la rândul lui, motive de speranţă şi bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
marilyn monroe jpg
Banner Cove
dana budeanu instagram 2 jpg
Banner Cristina Spătar
lucian mindruta jurnalist foto captura video
Banner Petrișor Tănase
image
actualitate.net
image
actualitate.net