Zi specială pentru Claudia Pătrășcanu! Cântăreața a împlinit 46 de ani. Imagini emoționante alături de cei doi copii: „Mă simt protejată”

 Claudia Pătrășcanu trăiește astăzi momente speciale, deoarece își sărbătorește ziua de naștere. Cunoscuta cântăreață a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Iată cum a petrecut, ce mesaj a transmis și cum s-a afișat alături de cei doi băieței ai săi.

Claudia Pătrășcanu a împlinit 46 de ani
Claudia Pătrășcanu a împlinit 46 de ani

„Fiecare an din viața mea este o binecuvântare”

 Claudia Pătrășcanu a împlinit astăzi 46 de ani și pare să radieze de fericire, mai ales că alături de ea sunt cele mai importante ființe din viața ei, copiii. Micuții s-au întors chiar în acest weekend de la tatăl lor, Gabi Bădălău, iar acum sărbătoresc alături de mama lor.

Artista a publicat câteva imagini emoționante alături de Nicolas și Gabriel pe Instagram, acolo unde a transmis și un mesaj. Aceasta spune că are toate motivele să fie o femeie împlinită și că se simte protejată de Dumnezeu, iar fiecare an din viața ei nu înseamnă altceva decât binecuvântare.

 „Fiecare ZI….fiecare AN din viața mea, este o BINECUVÂNTARE! Îmi iubesc copiii, mama, fratele, prietenii…. dar mai presus de orice, îl iubesc pe DUMNEZEU! EL îmi lasă fiecare zi din viață…. pentru a mă bucura de toate darurile LUI!

Iubesc fiecare moment lângă copii… nimic nu e mai important decât familia pe acest pământ…. iar astăzi, ne-am adăpostit împreună sub umbrela vieții noastre. Mă simt protejată de Dumnezeu si de cei doi băieți buni pe care i-am primit de SUS! La mulți ani,mie! La mulți ani, celor care sunt născuți pe 06.10”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram. 

Claudia Pătrășcanu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 2 copii / Foto: Instagram
Claudia Pătrășcanu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 2 copii / Foto: Instagram

Ce urare i-a făcut lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere

Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu și tatăl copiilor ei, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 3 octombrie. Afaceristul a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de actuala sa iubită, Bianca Drăgușanu. Artista a mărturisit că i-a urat „La mulți ani!” fostului ei soț, însă a făcut acest gest doar de dragul copiilor ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner vlad gherman png
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net