VIDEO «Furios şi iute 6» - un film care nu trebuie ratat!

Ultima actualizare:

"Fast and Fourious 6" nu-şi va dezamăgi fanii amatori de adrenalină, viteză şi cai putere. Chiar dacă filmul în sine nu va excela prin maşini tunate şi curse ilegale, mirosul de cauciuc încins e compensat cu succes prin acţiunea şi umorul personajelor, pe parcursul celor două ore de vizionare.

Acţiunea filmului îi adună pe eroii noştri la Londra, într-o nouă misiune plină de pericole şi suspans. De data aceasta, Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker), împreună cu restul echipei vor trebui să-l ajute pe puternicul şi uriaşul ofiţer Hobbs (Dwayne Johnson) să-l oprească pe liderul unei organizaţii criminale mondiale, Owen Shaw (Luke Evans).

Misiunea este cu mult mai complicată cu cât eroii noştri îşi au de răscumpărat atât libertatea, pentru a putea reveni şi trăi în propria ţară, cât şi recuperarea unui membru al familiei - pe frumoasa Letty (Michelle Rodriguez), nimeni alta decât fosta iubită a lui Dom, crezută de toţi membrii echipei moartă.

Cu memoria pierdută, Letty, mâna dreaptă a lui Shaw, îşi va redescoperi dragostea şi pasiunea pentru Dom, printr-o palpitantă cursă pe străzile Londrei, nu înainte de a-l pune pe acesta în postura indită de a încasa un glonţ în umăr chiar din pistolul ei.

Acţiune, suspans, adrenalină, umor şi, nu în ultimul rând, motoare turate sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest film nu trebuie ratat. Un storyline bine structurat pentru un film în care puterea stă sub capotă.

La final, producătorii ne-au arătat cu ce ne vor surprinde la lansarea de anul viitor al celui ce va fi "Fast 7", un film mai intens în acţiune, în viteză şi, nu în ultimul rând, ce va aduce în prim plan un nou super-actor: Jason Statham. Până atunci, însă, nu ne rămâne decât să ne bucurăm de "Fast and Fourious 6" şi..mai ales să conducem cu prudenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net