Apel public pentru găsirea unei fete care ar fi fugit cu un băiat cunoscut pe Facebook. De două zile telefonul ei este închis

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău lansează un apel public pentru ajutor în găsirea unei minore dispărute. Fata are 16 ani, este din localitatea Merei, județul Buzău, iar părinții ei au alertat autoritățile după ce de două zile nu mai pot lua legătura cu ea. Ea ar fi fugit cu un băiat cunoscut pe facebook, după cum le-a spus chiar fata la ultiumul apel către părinți. De două zile telefonul ei este închis.

image

Adolescenta a plecat la școală și nu s-a mai întors

Tânăra a fost văzută ultima dată pe data de 26 ianuarie, când a plecat spre școală în municipiul Buzău și nu a mai revenit la domiciliu.

image

Adolescenta se numește Andreei Mihaela Popa, iar semnalmentele furnizate de poliție sunt următoarele: înălțime de 1,60 m, greutate aproximativă de 75 de kilograme, constituție corpolentă, față ovală, ochi albaștri, păr blond și lung.

În momentul dispariției, ea purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, trening negru, pantofi sport tip gheată în culorile alb și negru și o bentiță neagră pe cap.

Părinții știu că fata cunoscuse un băiat pe Facebook

În ziua în care adolescenta nu a mai revenit acasă după școală, mama ei a sunat-o. Fata a răspuns la telefon și i-a spus mamei ei că este într-un alt judeţ cu un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Părinții știau de discuțiile fetei pe reșțeaua socială și i-au interzis să mai comunice cu băiatul respectiv. După această discuție, telefinul fetei a rămas închis, iar părinţii nu mai ştiu nimic despre ea de două zile, potrivit News.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău solicită sprijinul cetățenilor pentru orice informație care ar putea contribui la găsirea minorei.

Persoanele care pot oferi detalii sau au observat-o pe Andreea Mihaela Popa sunt rugate să apeleze de urgență numărul 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net