Caz șocant la un liceu din Bacău. Un elev a fost găsit spânzurat în toaletă

Este anchetă la un liceu din Bacău, după ce un elev de 15 ani a fost găsit mort în baia unității. Un elev de clasa a IX-a a fost găsit mort, vineri, în toaleta căminului liceului la care învăța, în Bacău.Tragedia a avut loc în căminul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău, iar primele indicii arată că băiatul s-ar fi sinucis din dragoste. A lăsat un bilet de adio.

toaleta publica pexels jpg

Doborât de o dezamăgire sentimentală

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Bacău spun că băiatul s-a spânzurat, el lăsând și un bilet de adio din care reiese că băiatul și-a pus capăt zilelor în urma unei dezamăgiri sentimentale. Din păcate, nimeni nu a intuit că adolescentul are astfel de gânduri sinucigașe.

„Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău a fost informat de conducerea Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău despre faptul că, în această dimineață, un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat în toaleta căminului unde era cazat”, a transmis ISJ Bacău potrivit unupetrotus.ro.

A fost solicitat un echipaj medical în speranța că băiatul mai poate fi salvat.

„A fost chemat imediat Serviciul Județean de Ambulanță, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat. A fost anunțat și Inspectoratul Județean de Poliție, care a sosit la fața locului pentru a cerceta împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Înainte de a recurge la gestul extrem, băiatul a lăsat un bilet

Primele indicii arată că tragicul incident a avut loc ca urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul și-a explicat gestul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Bacău, citați de unupetrotus.ro

Poliția a dechis o anchetă și face cercetări la fața locului.

Potrivit unor surse, adolescentul și-ar fi anunțat intențiile sinucigașe prin cateva mesaje pe care le-a trimis de pe telefonul său. Deocamdată,   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net