Cine este tânara care va reprezenta România la Miss World 2024, în India

Între 18 februarie și 9 martie 2024, în India vor fi prezente cele mai frumoase femei ale planetei care vor concura pentru titlul de Miss World. La cea de-a 71-a ediție, România va fi reprezentată după o pauză de șase ani de o tânără de 26 de ani. Românca a participat la mai multe competiții internaționale de frumusețe, Miss International 2022 (Japonia), Miss Tourism International 2018 (Malaezia) și Miss Tourism World (China).

cub ada maria ileana png

Cine este Ada-Maria Ileana

Ada-Maria Ileana este tânăra de 26 de ani, care va reprezenta România pe scena Miss World după 6 ani de absență. 

Ada este din București și este Master of Science în Politici Publice, la University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație.

image

Mai mult, ea este fondatoarea și Președintele Asociației „Investitorii în visuri”, un ONG care oferă cursuri de formare profesională fetelor aflate în centre de plasament, asigurându-le o viitoare meserie atunci când vor ieși din sistemul social.

De 7 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

Ada își dorește ca sistemul educațional din România să fie mai bun

Viitoare concurentă la Miss World 2024 iubește să lucreze cu copiii și ăși dorește ca sistemul educațional din țara noastră să fi îmbunătățit.

În aceste sens, Ada organizează acțiuni caritabile, dedicate copiilor din mediile defavorizate care au acces redus la o educația de calitate.

Pe lângă activismul din domeniul educației, Ada promovează cultura și valorile românești pe platforma ei socială.

Ea a făcut cunoscut costumul popular românesc autentic în multe colțuri ale lumii fiind prezentat pe mai multe scene internaționale, dar și pe social media.

Totodată, Ada colaborează cu numeroși designeri români pentru a populariza creațiile lor pe plan internațional.

Ce spune Ada-Maria despre participarea ei la Miss World 2024

Una dintre pasiunile Adei este muzica, abilitățile ei fiind descoperite înă de la vârsta de 3 ani.

Este absolventă a Școlii de Arte din București, unde timp de 8 ani a studiat canto și pian și a activat în Corul Meloritm cu care a obținut mai multe premii naționale și internaționale.

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare. Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, „Investitorii în Visuri”. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net