Coșmarul unui bărbat a cărui soție a murit în Turcia, după patru operații estetice făcute într-o zi

Ultima actualizare:

Un român din Brăila trăiește un adevărat coșmar de când soția lui, de 35 de ani, a murit în Turcia. Femeia a mers cu soțul și fiica ei de 16 ani în Istanbul unde era programată la o clinică privată pentru mai multe intervenții chirurgicale. În mod uluitor, toate i-au fost făcute în aceeași zi, iar femeia a stat 9 ore în operație. După intervenții s-a simțit din ce în ce mai rău și în cele din urmă corpul ei a cedat. Soțul a fost acuzat de poliția din Istanbul de omor și a fost arestat, moment în care fiica celor doi soți în vârstă de 16 ani a fost pe punctul să se arunce de la etaj. 

image

Intrevențiile chirurgicale au costat 8.000 de euro

Raluca Ciupitu, o româncă în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a plecat în Turcia în februarie 2023 împreună cu soțul și fiica de 16 ani. Era programată la o clinică privată din Istanbul pentru o serie de intervenții estetice și anume rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie, toate acestea costând 8000 de euro.

Intervențiile au fost făcute toate în aceeași zi, iar femeia a stat în operație nu 4 ore cum li se comunicase inițial, ci 9 ore.

Starea ei a fost din ce în ce mai proastă după aceste intervenții chirurgicale. Raluca a leșinat la spital și a fost ulterior dusă de soțul ei la hotelul unde erau cazați. Aici, tânăra din Brăila a murit. Soțul și fiica femeii, șocați de piederea suferită au trecut în continuare prin momente îngrozitoare.

Soțul femeii a fost arestat pentru omor

„Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin” a povestit bărbatul, potrivit Gândul, ultimele momente trăite lângă soția lui în viață.

La hotel, starea femeii s-a înrăutățit, iar în fața liftului, aceasta i-a spus soțului să cheme salvarea, afirmând că se simte rău.

Doar 10 minute au trecut până când femeia a murit. Soțul a fost șocat să constate că, în loc să primească sprijin și înțelegere, a fost acuzat de omor de către poliție.

„A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a declarat Petrea Ciupitu.

Soțul femeii care și-a pierdut viața după operațiile estetice a luat legătura cu doi avocați turci și speră să i se facă dreptate, iar cei vinovați pentru moartea soției lui să fie pedepsiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net