Cutremurător! Româncele asasinate în masacrul din Sicilia, omagiate pentru ultima dată: „Durerea întregii comunități este mare”. VIDEO

O procesiune solemnă a avut loc în mica localitate Naro din Sicilia pentru a aduce un omagiu celor două românce ucise într-o dublă crimă. 

Cele două femei au fost omagiate pentru ultima dată / foto: captura video
Cele două femei au fost omagiate pentru ultima dată / foto: captura video

Evenimentul, denumit „Marșul celor 200 de pași”, a fost organizat în memoria Deliei și a Mariei, două femei în vârstă de 54 și 58 de ani, care locuiau în această comunitate și au căzut victime unei cruzimi de nedescris.

Locuitorii din Naro au participat la ceremonie purtând fotografii ale celor două victime, flori și lumânări, iar unii dintre ei au afișat drapelul României în semn de solidaritate.

Locuitorii din Naro au pornit în „marșul celor 200 de pași” spre casele victimelor

Adunarea a avut loc la biserica din centrul orașului italian, de unde participanții au pornit într-un marș către locuințele celor două femei. Aici au depus flori și lumânări, exprimându-și astfel condoleanțele.

Cunoscută sub numele de „Marșul celor 200 de pași", ceremonia a adus oamenii împreună pentru a reflecta asupra pierderii tragice a celor două vieți.

Un consilier local a exprimat indignarea față de evenimentele șocante, subliniind că astfel de tragedii nu ar trebui să aibă loc, iar durerea comunității, a Siciliei și a Italiei în întregime este profundă.

Investigatorii susțin că cele două femei au fost agresate sexual pentru că acestea i-au respins avansurile. 

Brutalitea crimelor a șocat pe toată lumea 

Tânărul de 24 de ani le-ar fi agresat violent, incendiind apoi trupul uneia dintre ele și continuând să comită atrocități în casa celeilalte. Brutalitatea acestor crime a șocat întreaga țară.

Familiile victimelor trăiesc acum o durere fără margini. La ceremonie au participat și oficialități, printre care consulul României în Catania, care a exprimat compasiunea față de familiile îndurerate.

Localitatea a declarat doliu în ziua înmormântării uneia dintre femei și va menține această stare și în ziua în care va fi înmormântată și cea de-a doua victimă.

Sicriul celei de-a doua femei va fi transportat spre România pentru înmormântare. Principalul suspect, Omar Edgar Nedelkov, a fost arestat în legătură cu această tragedie, scrie Digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Job jpg
cale ferata jpg
coacaze negre sirop jpeg
autospeciala politie jpg
opera de arta banana lipita cu nada adeziva jpeg
diana și william jpg
pensie jpg
masini politie facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net