A fost respins de părinți pentru că era prea urât, iar apoi a devenit celebru! Cum arată la 47 de ani

Ultima actualizare:

Aceasta este povestea fascinantă a unui bărbat care a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru milioane de oameni. Când era doar un copil, acesta a fost respins de părinții lui pentru că era prea urât. Între timp a devenit o celebritate.

A devenit o inspirație pentru milioane de oameni. Foto: colaj: Facebook Robert Hoge/captură yt
A devenit o inspirație pentru milioane de oameni. Foto: colaj: Facebook Robert Hoge/captură yt

Robert Hoge s-a născut în Brisbane, Australia. Bărbatul are 47 de ani și lucrează ca speaker motivațional. A scris cărți, a inspirat și a oferit motivație celor care se simt respinși și neînțeleși.

Din păcate, începutul poveștii noastre este unul tragic. Robert a apărut pe lume cu fața și picioarele deformate. Au urmat clipe de șoc pentru întreaga familie, iar mama bebelușului, care mai avea 4 copii acasă, nu a mai știut cum să reacționeze.

Inițial, aceasta l-a respins pe micuț și a refuzat să-l ia acasă. Ea și-a motivat decizia spunând că nu știe ce să facă cu un asemenea copil. Totodată, se temea de impactul pe care Robert l-ar putea avea asupra fraților săi. În cele din urmă, mama lui acestuia s-a răzgândit după o cină în care fiecare membru al familiei sale a votat ca Robert să vină acasă.

Primele luni de viața copilului respins de părinți au fost înfiorătoare

Robert Hoge a trecut prin iad atunci când a fost mic. După naștere a suferit o operiție chirurgicală de extirpare a unei tumori faciale de mărimea unei mingi de tenis.

Din păcate, copilul respins inițial de părinți a rămas fără ambele picioare. Membrele i-au fost amputate pentru a putea beneficia de proteze. Au urmat nu mai puțin de 24 de operații dificile.

Dar, pe lângă problemele grave de sănătate pe care le-a înfruntat, Robert a trebuit să se lovească și de răutatea oamenilor care-l îl discriminau. 

Totuși, eroul din povestea noastră nu s-a dat bătut și a continuat să lupte pentru o viață mai bună. Robert Hoge s-a transformat într-un om de succes. Acum este un speaker motivațional și o inspirație pentru cei care se lovesc de obstacole în viață.

A devenit un celebru speaker motivațional

Aparițiile pe care acesta le are în cadrul emisiunilor și a seminariilor de dezvoltare personală sunt urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă. 

De 17 ani, Robert este și om căsătorit. Mai mult, acesta are și două fetițe minunate. În cartea sa autobiografică „Urât”, acesta a povestit etapele dificile pe care le-a trăit, dar și cum și-a găsit forța de a lupta.

„Trebuie să le vorbim copiilor despre frumusețe și diversitatea oamenilor, frumoși și urâți în același timp. Copiii trebuie să înțeleagă faptul că ne putem simți și frumoși și urâți, inteligenți și proști, în diferite momente ale vieții noastre.

Apoi trebuie să înțeleagă că nimeni nu este doar frumos sau doar urât, un alergător rapid sau un invalid în scaun cu roțile”, a explicat Robert Hoge lumii întregi, conform Fanatik.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net