A găsit 4,6 milioane de euro și i-a returnat. Ce recompensă „meschină” a primit pentru gestul său

Ultima actualizare:

Se spune că viața te va răsplăti dacă ești un om corect. Nu putem spune că acest lucru se aplică și în povestea unui bărbat care a găsit 4,6 milioane de euro. Pentru că a fost onest, acesta a primit o răsplată foarte bizară.

A găsit 4,6 milioane de euro și i-a returnat
A găsit 4,6 milioane de euro și i-a returnat

Ce ai putea să faci dacă ai găsi foarte mulți bani? Ai putea, de exemplu, să-i returnezi! E o opțiune, dar nu e cea mai populară.

Totuși, asta a făcut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a găsit un cec de 4,6 milioane de euro, în vreme ce aștepta trenul pentru a merge în vizită la mama sa, relatează The Independent.

Bărbatul, pe numele său Anouar G, din Frankfurt, a fost surprins când a văzut valoarea cecului, care era de 4.631.538,80 euro. „Era o sumă atât de mare, încât nici măcar nu am putut să o citesc cu voce tare”, a declarat personajul principal al poveștii petrecute în Germania.

Ce recompensă a primit după ce a găsit o sumă uriașă de bani

Cecul a fost emis de către un lanț de supermarketuri pe numele gigantului Haribo. Ca un cetățean civilizat, norosul care găsise suma uriașă de bani a contactat imediat producătorul de dulciuri pentru a comunica companiei că a găsit un cec pe numele lor.

Ulterior, unul dintre avocații companiei l-a sunat pe Anour G și i-a cerut bărbatului să distrugă cecul și să le trimită o fotografie cu dovada, potrivit presei locale. 

Bărbatul s-a conformat și a îndeplinit cerința. Pentru gestul său grandios a primit o cutie de la gigantul Haribo care conținea șase pungi de dulciuri. Cum? Da, ați citit bine! Bărbatul a primit 6 pachete de bomboane gumate ca răsplată, 

Pe bună dreptate, bărbatul consideră că recompensa este mult prea mică. „Mi s-a părut cam meschin”, a afirmat omul care a returnat 4,6 milioane de euro.

„I-am trimis pachetul nostru standard de mulțumire”, au transmis reprezentații companiei Haribo. Totodată, aceștia au precizat că cecul nu putea fi încasat fiindcă era nominal, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net