Au așteptat avionul o zi și jumătate la Timișoara! Ce recompensă umilitoare au primit turiștii

Ultima actualizare:

Scandal de proporții pe aeroportul din Timișoara, după ce mai mulți turiști au așteptat avionul o zi și jumătate. Dornici să plece în vacanță, călătorii au ajuns la exasperare după ce cursa lor a fost amânată la nesfârșit.

Au așteptat avionul o zi și jumătate la Timișoara!
Au așteptat avionul o zi și jumătate la Timișoara!

Calvarul pentru turiștii care pleacă în vacanță cu avionul continuă. De această dată au fost mari probleme pe aeroportul din Timișoara, unde zeci de persoane au aflat că avionul lor nu mai pleacă luni, 25 iulie. Aceștia au luat foc de nervi, în condițiile în care cursa fusese deja amânată cu 10 ore.

Poate te interesează: Ai grijă unde pleci în vacanță în Europa! Cele mai proaste 10 aeroporturi în ceea ce privește întârzierile

Zborul era programat la 11:15, iar călătorii visau ca spre după-amiază să se afle deja pe plajele din Antalya, savurând o bere sau un cocktail. După ce li s-a tot spus că zborul are o întârziere, pasagerii s-au trezit că nu vor mai pleca până a doua zi.

Vezi și: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Nervi inținși la maxim pe aeroportul din Timișoara! Turiștii au primit o recopensă care valorează cât o salată, după ce avionul lor a fost amânat

Cursă charter spre Antalya trebuia să plece din Timișoara cu un avion al unei companii de zbor din Turcia. Toți pasagerii sunt români. Pentru calvarul pe care l-au îndurat, aceștia au fost recompensați cu o sumă ridicolă.

„La aeroport ne-au dat un voucher de 35 de lei în contextul în care o apă costă 20 de lei și o salată e 35", a declarat un pasager la emisiunea News Hour with CNN, conform Antena 3.

Poate te interesează: Când să rezervi un bilet de avion, pentru a economisi bani?

Care sunt aeroporturile unde turiștii au cele mai mari probleme

Situația zborurilor amânate e un coșmar în toată Europa. Potrivit datelor publicate de Hopper Inc, Aeroportul Bruxelles (BRU) din Bruxelles a fost cel mai chinuitor pentru turiști în prima jumătate a acestei luni, cu 72% din curse întârziate și 2,5% anulate.

Foarte rău stau și aeroporturile din Frankfurt, Lisabona, Paris sau Amsterdam. Pe lângă întârzieri și anulări, turiștii mai au pe cap și problema pierderii bagajelor.

În mod surprinzător, Aeroportul Internațional Otopeni se afla pe locul trei în topul celor mai bune aeroporturi privind plecările la timp, conform celor de la Bloomberg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net