Acest bebeluș s-a născut cu brațe uriașe! Familia cere donații pentru tratament

Bebelușul Journey O'Connor, în vârstă de 8 luni, s-a născut cu malformații limfatice vasculare extinse - o boală rară cauzată de o defecțiune a sistemului limfatic. Asta înseamnă că un lichid excesiv îi acoperă jumătatea superioară a corpului.

Journey O'Connor s-a născut cu o stare incurabilă (foto: Facebook)
Journey O'Connor s-a născut cu o stare incurabilă (foto: Facebook)

Citește și: Miracol! Un bebeluș născut cu jumătate de inimă a supraviețuit, deși medicii nu i-au dat șanse 

Sistemul ei imunitar este afectat și ea se luptă în prezent cu Cellulitis (infecție bacteriană gravă a pielii) care i-a cauzat mărirea brațelor în dimensiune și sepsis. Boala ei este incurabilă, dar familia sa cere donații pentru a o ajuta să vadă un specialist din Birmingham pentru tratament.

Mama nu a vrut să pună capăt sarcinii

Când Mel O'Connor era însărcinată cu Journey, medicii au sfătuit-o să-și încheie sarcina, deoarece au observat că micuța avea chisturi sub brațe în timpul unei scanări 4D la 16 săptămâni. Acesta a fost inițial considerat a fi Hydrops Fetalis, care poate provoca lichid adunat în jurul inimii, plămânilor și în interiorul stomacului copilului, și are o rată scăzută de supraviețuire.

În ciuda faptului că a fost sfătuită de medici să pună capăt sarcinii din această cauză, Mel a optat împotriva ei, deoarece a fost sigură că Journey va supraviețui. Ea a descris situația ca fiind incredibil de înfricoșătoare. A fost trimisă la o echipă de genetică din Exeter unde i s-a spus că va trebui să nască prin cezariană, pentru că dacă ar fi făcut-o natural, exista șansa de a-și pierde viața.

Micuța se luptă în prezent cu Cellulitis (foto: Facebook)
Micuța se luptă în prezent cu Cellulitis (foto: Facebook)

Iată și: Acest bebeluș s-a născut cu părul «electrocutat»! Este adorabil 

Starea micuței s-a agravat de sărbători

În ultimele opt luni, micuța Journey a fost nevoită să călătorească la Spitalul Great Ormond Street din Londra, la fiecare 12 săptămâni pentru tratament. Starea lui Journey înseamnă, de asemenea, că sistemul ei imunitar este scăzut și chiar și o răceala obișnuită poate avea un efect grav asupra ei.

Chiar înainte de Crăciun, ea a dezvoltat un caz grav de Cellulitis și a fost dusă de urgență la spital pentru a fi tratată pentru sepsis. Cu toate acestea, Mel a spus că medicii se luptă să controleze infecția cu antibiotice, astfel încât familia așteaptă acum o operație ce ar trebui să o ajute.

„Dar are atât de mult exces de piele pe brațe, încât antibioticele nu au putut ajunge în anumite părți ale corpului ei. Așa că și-a petrecut primul Crăciun în spital, iar acum suntem pe strada Great Ormond așteptând ca ea să treacă printr-o operație importantă”,  declarat Mel, Conform tabloidului britanic Metro.

„Ca mămică îți faci griji pentru copiii tăi. Ea are un defect în sistemul ei imunitar, astfel încât chiar și doar răceala obișnuită îi poate bloca sistemul. Vreau să fac tot posibilul ca să o protejez”, a mai adăugat ea.

Sistemul ei imunitar este scăzut și chiar și o răceala îi poate fi fatală (foto: Facebook)
Sistemul ei imunitar este scăzut și chiar și o răceala îi poate fi fatală (foto: Facebook)

Vezi și: Încuiată în casă de propria mamă! O fetiță de 8 ani a trăit captivă toată viața : «Nu a văzut lumea exterioară» 

Au nevoie de bani pentru tratament

Familia strânge acum bani pentru terapie decongestivă (CDT), în speranța de a o ajuta pe micuța Journey în lupta cu Cellulitis. „Ni s-a spus că, odată cu starea ei, ea este predispusă să aibă Cellulutis de până la șase ori pe an. Așa că vrem să o ducem cât mai repede la acest specialist privat din Birmingham pentru a o împiedica să revină”, a explicat Mel.

Mămica a înființat un GoFundMe pentru a ajuta la strângerea de bani pentru tratament și a strâns deja 1.650 de dolari din obiectivul sumei de 2.500.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net