Acesta e cel mai mare castel gonflabil din lume!

Acesta este visul copiilor din lumea întreagă! Atracția turistică Jumbo Jump din Karachi, Pakistan, a stabilit recordul pentru cel mai mare castel gonflabil. Structura gonflabilă, numită Jumbo Castle, măsoară 1.421 m2 și are o capacitate maximă de 200 de persoane. Castelul a fost inaugurat în noiembrie anul trecut.

Castelul Jumbo din Karachi, Pakistan - cel mai mare castel gonflabil din lume
Castelul Jumbo este situat în Karachi, Pakistan (Foto: Guinnness World Records)

Acesta a depășit recordul anterior deținut de JumpX, din Dubai, obținut în ianuarie 2023. Castelele gonflabile sunt o priveliște familiară la târgurile de distracții, populare atât printre copii, cât și printre adulți.

Jumbo Jump se consideră a fi o destinație unică, locul de joacă fiind însoțit de un traseu cu obstacole, o cabină foto și o altă casă gonflabilă cu tematică animată. Fondatorul Safeer Khan a declarat că a încercat să creeze opțiuni de divertisment mai diverse pentru Pakistan și să fie o sursă de bucurie și entuziasm pentru comunitate.

Castelul are un tobogan de 12 m, pereți de cățărat, diverse decorațiuni și, bineînțeles, un spațiu amplu pentru sărituri. Șase luni a durat realizarea structurii gonflabile, inclusiv planificarea, lucrările de proiectare și selecția atentă a materialelor - pentru a fi luate toate măsurile de siguranță. Cadrul principal este realizat din materiale PVC.

Se umflă în doar 10 minute

În mod remarcabil, a durat doar 10 minute pentru a umfla complet castelul. Conducerea Jumbo Jump speră că atracția de record va încuraja mai mulți turiști să viziteze Pakistan.

 „Credem în crearea de momente de neuitat pentru vizitatorii noștri, iar doborârea recordului mondial pentru cel mai mare castel de sărituri este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi bucurie și divertisment de neegalat, în Pakistan. Succesul nostru nu se măsoară doar în cifre, ci în zâmbete. Jumbo Jump nu este doar un eveniment. Este o sărbătoare a extraordinarului și așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm călătoria de a dobândi recorduri și de a crea amintiri care să dureze toată viața”, a declarat Safeer Khan, fondatorul Jumbo Jump, potrivit Cărții Recordurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net