Afacerea prin care doi români au făcut o avere! Fructul pe care-l culeg chiar și la final de noiembrie

Deși deja începem să ne apropiem de începutul lunii decembrie, încă mai putem mânca căpșune delicioase, produse chiar la noi în țară! Doi tineri agronomi au o afacere de succes, din care au reușit să câștige enorm! Cei doi au deschis o plantație de căpșune, la Săhăteni, în județul Buzău!

Cei doi au comenzi uriașe / foto: Freepik
Cei doi au comenzi uriașe / foto: Freepik

O privire rapidă în calendar ne va arăta că deja începem să ne apropiem de începutul lunii decembrie, însă tot mai putem mânca căpșune delicioase, dacă ne dorim! Și nu este vorba despre unele importate din străinătate, ci căpșune produse chiar la noi în țară! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, doi tineri agronomi au o afacere de succes, din care au reușit să câștige enorm! Cei doi au deschis o plantație de căpșune, la Săhăteni, în județul Buzău!

Chiar dacă deja ne aflăm în a doua jumătate a lunii noiembrie, cei doi agronomi culeg căpșuni și acum, cu la fel de mult spor precum în toiul verii! Acest lucru a și garantat succesul afacerii lor, iar supermarketuri și magazine din multe orașe din țară comandă caserole cu căpșune de la plantația celor doi tineri din județul Buzău!

Culeg căpșuni chiar și în luna noiembrie

Cei doi tineri, foști studenți la Agronomie, au început afacerea de la zero, iar, inițial, aveau o seră modernă, iar apoi au înființat și o plantație.

„Cererile pentru căpşune au fost foarte mari, iar cu sera n-am făcut faţă şi am început şi vrem în continuare să dezvoltăm sera. Abia după 2-3 ani am zis să plantăm şi în aer liber pentru că e mai uşor, mai rapid, costuri un pic mai mici. Rezultatul e extraordinar, în primul rând soiul e foarte bun şi căpşunele sunt foarte aromate”, a declarat Andra Luiza Constantin, proprietara plantației, conform sursei citate.

Căpșunele sunt culese și așezate în caserole, care sunt trimise apoi către o mulțime de magazine din București, Brăila, Buzău, Focșani, sau Ploiești. Un kilogram de căpșune se vinde cu 30 de lei, iar plantația va mai rodi, cât timp se mențin temperaturile ridicate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net