Ai o minte sclipitoare? Mută 2 bețe de chibrit pentru a forma trei triunghiuri. Doar cei cu IQ ridicat reușesc în mai puțin de 12 secunde

Test pentru genii. Dacă îți plac provocările sau ești de părere că ai un nivel de inteligență ridicat, îți propunem astăzi un mic test. Ce trebuie să faci tu este foarte simplu: mută două beţe de chibrit pentru a forma trei triunghiuri. Ai, însă, doar 12 secunde la dispoziție. Persoana care poate rezolva puzzle-ul în acest timp are un IQ ridicat.

Mută două bețe de chibrit pentru a forma trei triunghiuri
Mută două bețe de chibrit pentru a forma trei triunghiuri

Acest mic test este pentru cei cărora le place să rezolve puzzle-uri și jocuri analitice. Privind imaginea de mai sus, trebuie să muți două bețe de chibrit pentru a forma trei triunghiuri. Atenție, însă, ai la dispoziție doar 12 secunde. Persoana care poate rezolva puzzle-ul în acest timp are un IQ ridicat.

Probabil că nicio altă metodă de evaluare nu a creat mai multe controverse decât cea a inteligenței. Multe persoane s-au întrebat dacă testul IQ reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței și nu de puține ori au existat controverse în baza acestuia. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului XX, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet.

Deși provocările pot părea simple la început, ca și în cazul testului de astăzi, poate dura mai mult decât te aștepti pentru a le rezolva corect. Întorcându-ne la problema noastră. Ai reușit să rezolvi testul în mai puțin de 12 secunde? Dacă nu ai reușit, nu îți face griji, îți vom arăta noi ce bețe trebuie mutate pentru a forma trei triunghiuri. Iar dacă ai rezolvat provocarea, felicitări! Ești un mic geniu!

Rezolvare test

Cele două bețe de chibrit care trebuiau mutate
Cele două bețe de chibrit care trebuiau mutate

Așadar, bețele care trebuiau mutate sunt cele care formează vârful triughiului din mijloc. Simplu, nu? Dacă ați reușit să rezolvați acest test singuri, vă felicităm, iar dacă nu, vă puteți încerca norocul prin intermediul altor provocări. Puzzle-urile cu chibrituri sunt bune pentru întărirea imaginației, a capacității de luare a deciziilor, a gândirii, a abilităților motorii și a abilităților IQ. De obicei, aceste provocări matematice sunt extrem de simple, însă, unele reușesc să ne pună în dificultate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net