Aroma ciudată de înghețață care i-a înnebunit pe canadieni. Ai mânca așa ceva?

Ultima actualizare:

Un desert neobișnuit s-a făcut remarcat de curând în Canada, ajungând să fie chiar extrem de popular printre cetățeni. Este vorba despre un tip de înghețată, al cărei aromă i-ar putea face pe mulți să zică „pas”!

image

Pe perioada verii, un desert ușor care se bucură de multă apreciere este înghețata, care aduce răcorirea atât de necesară în zilele toride. Se spune astfel că nu prea poți da greș cu înghețata, însă acest lucru e valabil doar dacă ne raportăm la aromele clasice ale îndrăgitului preparat dulce. 

Vezi neapărat și: Inovație. Această înghețată e bună pentru tuse și pentru gâtul celor mici

Înghețată cu aromă de ketchup! Tu ai încerca?

Iată că un brand canadian de ketchup a decis să-și depășească barierele și a intrat și pe piața de înghețață, iar aroma propusă de acesta deja ați ghicit-o! Exact, înghețată cu gust de...ketchup!

Acest nou experiment a prins la public, contrar așteptărilor, și, chiar dacă unii susțin că ar fi doar o strategie de promovare și comercializare a ketchup-ului lor, înghețata cu acest sortiment a ajuns populară printre canadieni, chiar și dacă doar la nivel de concept.

Ai încerca? Foto: FRENCH'S
Ai încerca? Foto: FRENCH'S

Cauți o rețeță interesantă? Înghețata prăjită: un desert pe care trebuie să-l încerci!

Doar din pură curiozitate sau din dorința de a încerca ceva nou, cel puțin măcar o dată un canadian a încercat sau ar fi dispus să încerce neobișnuitul desert! Oferta este una unică însă și este disponibilă doar în anumite locații partenere ale brand-ului. De altfel, aceasta nu este prima încercare a celor de la fima French’s de a-și vine produsele într-un stil cu totul neașteptat.

O rețetă cu un alt ingredient neobișnuit: Rețetă de înghețată de casă cu avocado. Cum s-o prepari fără mașină de înghețată

Desertul bizar a fost creat în colaborare cu Happy Pops, o marcă canadiană de înghețată, ce se laudă cu folosirea de ingrediente naturale, fără gluten. Aroma înghețatei cu gust de ketchup provine de la roșii 100% canadiene, spun creatorii ei, potrvit CNN.

Îmi face plăcere să creez bunătăți inovatoare care să mulțumească gusturile diverse din Canada. Am pus bazele Happy Pops pentru a aduce canadienilor arome naturale și artizanale, așa că varianta de ketchup a celor de la French’s este o asociere perfectă.”, a declarat fondatoarea Happy Pops, Leila Keshavjee.

În spatele conceptului stă și o cauză importantă

Cei mai îndrăzneți gurmanzi pot încerca gratuit produsul în locațiile French’s din Vancouver, Toronto, și Leamington, din Canada. În spatele întregului concept stă însă și o cauză . Pentru fiecare înghețată vândută, French’s va dona două mese către Food Banks Canada pentru a ridica un semnal de alarmă cu privire la insecuritatea alimentară.

Nu este primul experiment interesant pe care cei de la French’s  l-au adus pe piață în comercializarea ketchup-ului lor. În 2019, brandul a împărțit provizii și ketchup canadienilor pentru a sărbători Ziua Canadei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net