Așa arată cea mai mare perucă din lume! Cât a costat realizarea ei

Dani Reynolds a doborât un record mondial Guiness, după ce a creat o perucă uriașă, care măsoară 2,58 metri lățime. Femeia, originară din Australia, a realizat coafura artificială supradimensionată bazându-se pe culoarea și textura propriului său păr.

Peruca are este 2 metri lățime (Foto: captură video)
Peruca are este 2 metri lățime (Foto: captură video)

Peruca a fost realizată în două luni

Dani Reynolds a creat și o structură rezistentă, făcută dintr-o cască de bicicletă, țeavă din PVC, cleme și tije de alumuniu – pentru a putea susține peruca masivă. Dani a cerut ajutorul artistei australiene Meg Wilson pentru a crea stratul de material textil, a coase părul sintetic și a face fundite uriașe roz. Pentru a atinge obiectivul de a intra în Cartea Recordurilor, Dani și Meg au petrecut aproximativ două luni construind uriașa perucă.

Recordul anterior îi aparținea lui Drew Barrymore

Materialul folosit a costat aproximativ 2.600 de dolari. Dani nu ar fi obținut recordul mondial dacă peruca ei nu ar fi putut fi purtată, conform regulilor stricte ale Guinness World Records.

Peruca a fost dezvăluită pentru prima dată în seara de deschidere a expoziției Studios: 2022, la ACE Gallery, una dintre cele mai mari galerii de artă contemporană din Adelaide. Dani a participat la programul de rezidență pentru artiști al galeriei în 2022. Ea a mărturisit că a fost inspirată de apariția lui Drew Barrymore în 2017, la emisiunea The Tonight Show prezentată de Jimmy Fallon, atunci când actrița de la Hollywood a purtat o peruca masivă, de 2,23 m lățime. Dani Reynolds a reușit să îi „fure” recordul lui Drew de sub nas, însă a și muncit enorm pentru asta.

„A fost o sarcină destul de dificilă, pentru că eu nu am experiență în inginerie structurală sau în fabricarea de recuzite mari”, a declarat Dani, citată de Republic World. Întrebată ce se va întâmpla cu peruca record, femeia a spus: „Sincer să vă zic, chiar nu știu ce o să fac cu ea. Cred că o s-o țin la mine în birou”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net