Bancnota banală din România care costă cât un imobil. E o adevărată comoară

Un român vrea să câștige bani prin vânzarea de cinci bancnote care au valoarea de 100 de lei. Este vorba despre cele care marchează centenarul și sunt serii consecutive. Acestea sunt protejate în folie, exact așa cum au fost achiziționate de la BNR. Doritorii vor trebui să scoată din buzunare suma de 5.000 de euro. Iată unde poți să îți cumperi un imobil cu acești bani.

Despre ce bancnotă este vorba Foto: Shutterstock
Despre ce bancnotă este vorba Foto: Shutterstock

S-au scos la vânzare 5 bancnote cu valoarea de 100 lei

Unii oameni au făcut sume mari de bani după ce au descoperit prin casă monede sau bancnote uitate, dar care, de fapt, aveau o valoare extrem de mare. Recent, un vânzător a postat pe OLX 5 bancnote care au valoarea de 100 de lei. Acestea marchează centenarul și sunt serii consecutive, 100A0002527 – 100A0002531. Sunt protejate în folie și țiplă de protecție, exact așa cum au fost achiziționate de la BNR.

Bancnota de 100 lei Foto: arhivă Click!
Bancnota de 100 lei Foto: arhivă Click!

Cât trebuie să scoți din buzunare 

Bancnota de 100 de lei se recunoaște extrem de ușor. Aceasta are pe avers în dreapta portretele regelui Ferdinand I și al reginei Maria. De asemenea, dedesubt, pe două rânduri, sunt scrise numele acestora și anii de viață.

Pentru aceste bancnote doritorii trebuie să scoată din buzunar suma de 5.000 de euro. La acești bani românii pot cumpăra o garsonieră amplasată în orașul Lupeni din județul Hunedoara, potrivit fanatik.ro

Moneda care costă cât o garsonieră 

Moneda din România care costă cât o garsonieră este cea de 100 de lei, din anul 1994. E considerată o piesă veche, rară, iar pe OLX are un preț de vânzare de 5.000 de euro, mai exact 25.000 de lei.

Vând monedă de 100 lei din anul 1994! 24.840 lei”, scrie în anunțul postat de vânzător pe pagina OLX. Iar aceasta nu este singura monedă din România cu ajutorul căreia poți să te îmbogățești peste noapte.

O altă bancnota se vinde pentru 40.000 de euro

Și alte bancnote ajung să fie vândute pentru sume colosale. Spre exemplu, o bancnotă românească se vinde cu peste 40.000 de euro pe site-urile de specialitate. A fost pusă în circulație în urmă cu 25 de ani. 

Este vorba despre o bancnotă în valoare de 5.000 de lei din anul 1998. Iar dacă o mai ai cumva în casă, atunci trebuie neapărat să profiți de acest lucru. Bancnota a fost emisă de Banca Națională a României în perioada post-comunistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net