Bărbat de 25 de ani, dezvăluiri șocante. A făcut sex cu mama fostei sale iubite: „Oare o va deranja când va afla?”

Un cititor al publicației The Sun care a povestit drama prin care trece. S-a despărțit de fosta lui iubită și acum a intrat într-o „belea” foarte mare. 

Bărbat de 25 de ani, dezvăluiri șocante / foto: Pixabay
Bărbat de 25 de ani, dezvăluiri șocante / foto: Pixabay

Tânărul de 25 de ani speră că spunând lumii întregi dilema pe care o are, va găsi rezolvarea la problema care acum pare că nu îi dă liniște, în cadrul rubricii lui lui Deidre Sanders.

„Am avut o aventură de o noapte cu mama fostei mele iubite. Ea vrea să ne întâlnim din nou, dar este greșit?

Am fost împreună cu fiica ei timp de aproximativ opt luni. Relația a fost bună la început, dar părea să se stingă, așa că amândoi am convenit să punem capăt lucrurilor.

Asta a fost acum trei luni. M-am întâlnit cu mama ei de câteva ori. Nu aș spune că mi-a plăcut de ea, dar o admiram. Este una dintre acele persoane care întâmpină fiecare zi cu un zâmbet pe față și pare să iubească viața în general.

Am 25 de ani, ea are 43

Ea trecea printr-un divorț când eram cu fiica ei. Eram afară cu câțiva prieteni la barul meu local când mama fostei mele iubite a intrat cu câțiva dintre prietenii ei.

Arăta uimitor, toată aranjată, gata pentru o noapte în oraș. Nu am putut să mă opresc din privit-o.

La un moment dat m-a observat și m-am dus să discut cu ea. Credeam că ar putea fi puțin ciudat din cauza trecutului meu cu fiica ei, dar ne-am înțeles foarte bine. Prea bine, de fapt.

După câteva băuturi am început să flirtăm serios. La acel moment, amândoi știam ce vrem.

Am mers mână în mână în grădina de bere și ne-am sărutat. Am sugerat să mergem într-un loc mai privat și ea m-a invitat înapoi la apartamentul ei Ne-am dezbrăcat imediat ce am intrat pe ușă. Am avut cel mai uimitor sex, cel mai bun pe care l-am avut de mult timp.

Am petrecut întreaga noapte împreună și trebuie să fi făcut-o cel puțin de trei ori. fost puțin ciudat dimineața, dar de atunci m-a bombardat cu mesaje, cerând să ne întâlnim din nou.

Vrea doar puțină distracție? Și sincer, asta îmi convine perfect. Amândoi suntem singuri.Totuși, nu pot să nu mă gândesc la fiica ei. Ar fi rănită dacă ar ști?”, a povestit tânărul.

Ce l-a sfătuit Deidre Sanders 

„Dacă simți că trebuie să ții o relație secretă, este întotdeauna un semn de avertizare Amândoi sunteți singuri, deci nu există nimic evident care să împiedice această relație să fie deschisă.

Dacă aceasta pare adevărata și durabila dragoste, aș spune mergi pentru ea, dar dacă este vorba de ceva sex secret pe furiș, nu merită riscul haosului emoțional.

Trebuie să fii cel matur și să o termini. Spune-i că a fost minunat, pentru a-i calma sentimentele, dar fii ferm.

Trebuie să-ți construiești o viață socială minunată cu prietenii de vârsta ta pentru a te distra și pentru a-ți oferi șansa de a întâlni fata potrivită”, i-a răspuns Deidre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net