Care este cel mai căutat mormânt din Cimitirul Bellu: „Părintele are puterea de a vindeca diverse boli"

Cimitirul Bellu este cel mai important din București. Deși este locul de veci al celor mai mari artiști din țara noastră, cel mai vizionat mormânt de acolo nu aparține niciunuia dintre ei. De fapt, cel mai căutat loc de veci este cel al părintelui Constantin Nazarie.

Cimitirul Bellu Foto: Wikipedia
Cimitirul Bellu Foto: Wikipedia

Cel mai căutat mormânt din cimitirul Bellu

Cimitirul Bellu este astăzi unul dintre cele mai cunoscute edificii de acest gen din Capitală, care se întinde pe o suprafață de circa 220.000 de metri pătrați. Este locul de odihnă veșnică al celor mai mari oameni de știință, scriitori, artiști și politicieni români din toate timpurile.

Cu toate acestea, există un anumit loc de veci care a devenit, în ultimul timp, cel mai căutat mormânt din cimitirul Bellu. Preotul Narcis Trifu, angajat al cimitirului, a vorbit pentru Playtech.ro despre pelerinajul care are loc aici. Foarte mulți bolnavi, spune el, susțin că s-ar fi însănătoșit, după ce s-au rugat și au aprins lumânări.

Cel mai căutat loc: cel al părintelui Constantin Nazarie

„În ultima vreme, n-aș putea să vă spun cu exactitate o perioadă anume, aș spune că cel mai căutat loc de veci e cel al părintelui Constantin Nazarie. Și asta chiar dacă mormântul acestuia se află în așa-numita parte Bellu militar, pe parcelele destinate celor ce au slujit în armată. Și asta fiindcă părintele Nazarie a fost preot-militar”, a spus preotul, conform Playtech Știri.

Slujitorul Domnului lucrează de mai bine de 15 ani în zona acestui cimitir și spune că acest loc de veci este vizitat zilnic. Oameni de diverse vârste vin aici pentru a se ruga. „Uneori se celebrează tot la mormântul acestuia și scurte slujbe. Însă nu cred că există în prezent un alt mormânt mai vizitat ca al lui!”, adaugă el.

„Părintele are puterea de a vindeca diverse boli"

Există un curent de opinie care susține că părintele are puterea de a vindeca diverse boli. Inclusiv cancerul, așa cum susțin chiar unele mărturii scrise din partea unor persoane care ar fi suferit de așa ceva și care ar fi reușit să treacă cu bine de perioada dificilă din viața lor. Biserica noastră nu s-a pronunțat însă pe această chestiune. Am auzit că ar exista o propunere de studiere a cazului la Patriarhia Română legată de fostul părinte și de sfințenia sa, dar nu cunosc niciun fel de alte amănunte pe acest subiect”, ne-a mai declarat Narcis Trifu.

De asemenea, preotul a mai dezvăluit că există o femeie pe nume Gabriela, care îngrijește cu multă atenție mormântul, și care spune că preotul Constantin Nazarie i s-ar fi arătat, cândva, îmbrăcat „în pantaloni și în cămașă de armată, dar și înconjurat de aureola de sfânt”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
charlote russ copii cap video jpg
tara berry guinness world records jpg
protest sani goi madrid profimedia (2) jpg
290028763 5334054453283651 3491975795544008972 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net