Vedetele au uitat-o pe Rona Hartner! Ioana Tufaru și Aurel Pădureanu, singurii care au venit la înmormântarea artistei

Ultima actualizare:

Moartea Ronei Hartner a luat o întreagă țară prin surprindere. Vedeta a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 50 de ani, iar astăzi a fost înmormântată. Condusă pe ultimul drum la Cimitirul Bellu a fost doar de către familie, Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru, semn că multitudinea vedetelor care au plâns moartea ei au ezitat să-i fie aproape. 

Rona Hartner a fost înmormântată azi / foto: Colaj Click!
Rona Hartner a fost înmormântată azi / foto: Colaj Click!

În ciuda faptului că multe persoane publice din România au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, dintre toți, doar doi au venit să-i aprindă o lumânare și să spună o rugăciune pentru liniștea marii artiste.

Rona Hartner, uitată de vedete 

Ultimii ani din viața actriței nu au fost printre cei mai fericiți. După ce a aflat că suferă de cancer, Rona Hartner a trecut prin mai multe lupte pentru a putea să învingă această boală. Din păcate și-a pierdut viața, în ciuda optimismului cu care era înzestrată.

Înmormântarea actriței a avut loc astăzi, chiar de Ziua Națională a României, în Cimitirul Bellu, urmată de familie și de două vedete cunoscute. 

Ioana Tufaru, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Ronei Hartner

Ioana Tufaru a condus-o pe carismatica actriță pe ultimul său drum. Și-a amintit de începutul prieteniei lor, de energia și frumusețea pe care le emana Rona. Ce declarație a făcut Ioana Tufaru.

„Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)

Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.”, a spus Ioana Tufaru pentru VIVA!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net