Ce a făcut mama adolescentului de 19 ani, care a murit la bordul submersibilului Titan, înainte de tragicul eveniment

Christine Dawood, mama lui Suleman (19 ani) și soția lui Shahzada (48 de ani), care au murit alături de miliardarul britanic Hamish Harding (58 de ani), de directorul executiv al OceanGate, Stockton Rush (51 de ani), și de expertul maritim francez Paul-Henri Nargeolet (73 de ani), când mica lor ambarcațiune a suferit o implozie catastrofală în timp ce se îndreptau spre epava Titanicului, a făcut dezvăluiri șocante. Se pare că ea ar fi trebuit să se afle la bordul submersibilului, dar i-a cedat locul fiului ei.

Shahzada Dawood împreună cu fiul său, Suleman / Foto: Twitter
Shahzada Dawood împreună cu fiul său, Suleman / Foto: Twitter

„Trebuia să coborâm eu și Shahzada, apoi am făcut un pas înapoi și i-am cedat locul meu lui Suleman, pentru că el chiar voia să meargă. Erau amândoi emoționați. M-am bucurat foarte mult pentru ei, pentru că amândoi își doreau foarte mult timp să facă acest lucru”, a declarat mama adolescentului decedat, Christine Dawood, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Mama adolescentului: „Atunci mi-am pierdut speranța”

Mama îndurerată a adolescentului de 19 ani își amintește cu groază momentul în care i-a văzut pe cei dragi în viață, în timp ce se afla pe nava-mamă a Titan, Polar Prince, înainte de tragicul eveniment.

„Ne-am îmbrățișat și am glumit, pentru că Shahzada era atât de entuziasmat să coboare, era ca un copil mic, a fost visul lui de-o viață. Propoziția «am pierdut comunicarea», cred că va fi o propoziție pe care nu vreau să o mai aud niciodată în viața mea. Am pierdut comunicația, adică am pierdut comunicațiile. Eram la bordul navei, eram pe navă. Cred că mi-am pierdut speranța când am trecut de 96 de ore. Atunci mi-am pierdut speranța”, a mai adăugat Christine Dawood.

De asemenea, mama și soția îndurerată și-a descris soțul ca fiind de o curiozitate contagioasă față de lumea din jurul său, genul de persoană care făcea ca familia să se uite la documentare după cină, iar, fiul său își luase Cubul Rubik cu el în încercarea de a doborî un record mondial Guinness. „Mi-e dor de ei. Mi-e foarte, foarte dor de ei”, a mai mărturisit Christine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masa de pranz la serviciu la restaurant cu colegii mancare sanatoasa 0 jpeg
diabet jpg
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net