Ce trebuie să facă femeile însărcinate, în ziua de Revelion. Numai așa copilul va fi ferit de boli

Femeile însărcinate trebuie să respecte o tradiție veche în ziua de Revelion. Dacă fac acest lucru, bebelușul lor va fi ferit de boli și, în plus, va fi un copil extrem de norocos. 

Ce trebuie să facă femeile însărcinate, în ziua de Revelion. Numai așa copilul va fi ferit de boli
Ce trebuie să facă femeile însărcinate, în ziua de Revelion. Numai așa copilul va fi ferit de boli

Ziua Revelionului este una dintre cele mai importante din an. În această zi, toți ne gândim la lucrurile din viața noastră, bune sau rele și tindem spre evenimente pozitive, spre bogăție, iubire și liniște sufletească.

Ce trebuie să facă femeile însărcinate, în ziua de Revelion 

Dacă ești însărcinată, atunci rândurile noastre ți se adresează în totalitate! Iată ce trebuie să faci în ziua de Revelion, pentru ca bebelușul tău să fie ferit de boli și norocos, pe deasupra!

În ziua de Revelion, femeile însărcinate trebuie să dea de pomană celor nevoiași, căci astfel bebelușul se va naște darnic și va avea sufletul bun și curat, dar va fi și ferit de boli. De asemenea, trebuie să aprindă lumânări pentru cei adormiți, astfel încât bebelușul să aibă o inimă curată și să fie un familist convins, la maturitate. 

Alte superstiții din popor ce vizează femeile însărcinate

Dacă nu știai încă, în popor există numeroase superstiții legate de femeile însărcinate. Acestea trebuie să meargă des la biserică, să se spovedească și să se împărtășească, pentru ca bebelușul lor să fie ferit de necazuri. 

De asemenea, femeile însărcinate nu trebuie să fure, căci bebelușul va veni pe lume însemnat cu forma obiectului pe care l-a furat aceasta. Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat să vezi anumite semne din naștere, la unele persoane. Ei bine, cam asta ar fi explicația, din punct de vedere al superstițiilor populare!

Femeile însărcinate se spune că nu trebuie să se uite către oameni urâți sau săraci, întrucât copilul lor va fi și urât, dar și sărac. Trebuie să fie mereu înconjurată de oameni buni, cu suflet mare și inimă curată, dar și cu o stare de spirit pozitivă, veselă și amuzantă, pentru ca întreaga viață a bebelușului să fie o adevărată binecuvântare. 

Citește și - Ce a făcut Viorica de la Clejani după ce a aflat că Ramona este însărcinată: “A sunat și...”

Fie că îți vine să crezi sau nu, femeile însărcinate trebuie să aibă mare grijă și la programele pe care le urmăresc, la televizor!  „Se recomandă o anumită grijă a femeii însărcinate, de exemplu, să fie mai selectivă cu ceea ce privește la televizor. Și asupra omului care nu are o situație biologică specială cum are gravida, anumite imagini pot să-i schimbe sau să-i trezească angoase, temeri, disconfort”, a spus, despre acest aspect, Sabina Ispas, potrivit libertatea.ro

Și igiena este extrem de importantă pentru femeile însărcinate. Acestea trebuie să fie ferite de medii în care se pot dezvolta microbii, pentru ca bebelușul să fie sănătos. 

În tradiția populară se mai spune că femeile însărcinate nu trebuie să vorbească pe nimeni de rău, altfel copilul lor va fi „gură-spartă” și va fi urât de toți cei din jurul său, din cauza faptului că va spune numai lucruri nepotrivite.

Tot femeile însărcinate trebuie să fie în permanență calme pe durata celor 9 luni, să nu țipe și să nu vorbească urât, altfel bebelușul riscă să fie un adult agresiv, cu mari probleme comportamentale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net