Cel mai bizar mod de a muri! Un bărbat a fost ucis de cocoșul său

Un bărbat a murit după ce a fost atacat de un cocoș agresiv. Da, ați citit bine! Este poate cel mai bizar mod de a muri, dar cazul lui Jasper Kraus, din Irlanda, este cât se poate de real.

 Jasper Kraus a fost atacat de cocoșul său (Foto: Facebook/captură video)
Jasper Kraus a fost atacat de cocoșul său (Foto: Facebook/captură video)

Se pare că pasărea a fost în trecut agresivă și cu nepoata bărbatului. Rănile lui Jasper Kraus la piciorul stâng au fost atât de grave încât, atunci când a fost găsit, martorii spun că sângele țâșnea îi țâșnea din gambă. Jasper a fost atacat la casa lui din Killahornia, Irlanda, pe 28 aprilie anul trecut, iar o anchetă a dezvăluit zilele acestea noi detalii șocante despre întâmplarea bizară.

A fost găsit într-o baltă de sânge

La momentul incidentului, un vecin a sunat la Salvare și a anunțat-o și pe fiica lui Jasper, Virginia Guinan. Când a ajuns, femeia și-a găsit tatăl într-o baltă de sânge pe podeaua bucătăriei, cu o rană gravă la gambă. Ea a urmat dâra de sânge și atunci a „realizat că făptașul trebuie să fi fost cocoșul”, relatează publicația britanică Metro. Cocoșul avea sânge pe gheare și anterior îi atacase și pe alți membri ai familiei lui Jasper Kraus.

Ce spune medicul legist

La momentul atacului, Jasper era în remisie de cancer, a suferit anterior de insuficiență renală și lua multe medicamente. Dr. Annette Jennings a sosit la fața locului în timp ce paramedicii încercau să-l resusciteze pe Jasper. În cele din urmă, acesta a fost declarat mort. Ea a precizat că moartea lui a fost neobișnuită. Cadavrul său a fost dus la Spitalul Universitar din Galway pentru o examinare post-mortem.

Medicul Ramadan Shatwan a concluzionat că Jasper a suferit un atac de cord și a pierdut prea mult sânge, după ce a fost atacat de pasărea agresivă. Medicul legist a fost de acord cu constatările doctorului Shatwan, calificând moartea sa drept un incident bizar.

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net