Cele mai norocoase zile pentru căsătorie și nuntă în 2023

Îți dorești ca dragostea voastră să dureze până la adânci bătrâneți și ai face tot ce îți stă în putință pentru a avea o căsnicie cât mai fericită? 

rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg

Dacă ești superstițioasă, îți venim în întâmpinare cu o serie de tradiții și credințe din diverse zone ale lumii:

Zile norocoase conform calendarului chinezesc

În anul Iepurelui, lunile ideale pentru căsătorie sunt mai, iulie, august, octombrie și noiembrie, iar datele cele mai favorabile sunt 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 și 29. Se pot face orice combinații ale acestor date și luni (de exemplu, 8 august) va fi cea mai norocoasă pentru căsnicia dumneavoastră.

Cele mai norocoase zile după calendarul indian antic

În tradiția indiană, Shubh Muhurat este momentul ideal pentru a începe ceva nou. Orice vă puneți în gând în această perioadă se realizează foarte ușor și în totalitate. Aceste zile sunt marcate în calendar și sunt ideale pentru căsătorie.

Dacă nunta are loc în lunile de primăvară, zilele favorabile căsătoriei sunt 6, 9, 11 și 13 martie. În luna aprilie, cele mai favorabile zile vor fi 5, 7, 8, 9, 22 și 30. Luna mai este generoasă cu zilele de bun augur, anume: 3, 6, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 29 și 30.

Vara este anotimpul cel mai râvnit de majoritatea cuplurilor, și pe bună dreptate, deoarece au o grămadă de zile speciale de unde alege. În iunie își pot uni destinele în datele de 1, 3, 5, 6, 7, 11, 12, 23 și 26. În iulie pe 9 și 14, iar în august, în zilele de 6, 13, 14,15 și 30.

Toamna este bine să stabiliți nunta pentru una din zilele de 18, 19, 17, 21, 22, 23 și 24 octombrie și 23, 27, 28, 29 noiembrie.

Cele mai norocoase zile în funcție de zodie

Pentru cei ce pun preț pe astrologie, există o mulțime de date favorabile pentru căsătorie. În niciuna dintre acestea, însă, Mercur, Venus sau Marte nu sunt retrograde.

În această primăvară există mai multe date speciale, anume 21 martie, 11 aprilie și 19 mai. Pentru cei care-și plănuiesc petrecerea de nuntă în vară, cele mai bune date vor fi 17 și 21 iulie.

Zile norocoase în care te poți casatori conform culturii asiatice

8 august este cea mai bună zi de nuntă. Potrivit culturii asiatice, cifra 8 reprezintă infinitul. Așadar, este cifra care semnifică iubirea nesfârșită dintre mire și mireasă. Luna august este a opta lună din an, împreună cu data de 8 august își dublează energia favorabilă.

Potrivit iudaismului, numărul 18 este deosebit de bun. O căsătorie încheiată în această dată aduce mult noroc, prosperitate și dragoste soților.  De asemenea, data de 15 poate fi o data favorabilă căsătoriilor, fiind o zi aflată sub semnul fericirii, comuniunii și sentimentelor adevărate.

Conform credinței ortodoxe, ziua care poartă cele mai multe binecuvântări și care a fost din strămoși dedicată nunții este duminica, ziua Învierii.

Indiferent unde te situezi în privința acestor credințe și tradiții, cel mai important lucru este să stabiliți această zi împreună, pentru ca această dată să fie specială pentru amândoi, o zi de care să vă amintiți întotdeauna cu drag și bucurie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net