Cine-i mai tare în cazare la mare? Becali și Halep te ard la buzunare!

Ultima actualizare:

Litoralul românesc nu mai reprezintă vara asta o miză pentru români. Prețurile astronomice percepute la cazare, dar și condițiile oferite, cu diferențe majore între Turcia sau Grecia, sunt pe punctul să bage în faliment multe locații. Din regină, stațiunea Mamaia a devenit Cenușăreasă, iar prin stațiunea de fițe de la Marea Neagră cam bate vântul. 

gigi becali jpeg

Tenismani, fotbaliști, dat și cei mai bogați oameni din fotbal s-au înghesuit pe pandemie să-și bage care mai de care milioanele in hoteluri de trei, patru, respectiv cinci stele pe litoralul românesc.  Unde altundeva decât la Mamaia?

Mai poți citi și: Uraganul Gigi Becali! A tunat și a fulgerat. Câți jucători de la FCSB a executat?

O noapte la Becali, la Venus, te lasă lefter! 

Cel mai nou proprietar de hotel pe litoralul românesc este Gigi Becali. Patronul FCSB care a cumpărat, anul acesta, hotelul Inter din stațiunea Venus, deținut în trecut de Ioan Nicolae. 

Acum, hotelul din stațiunea Venus poartă numele Becali Hotel Venus, iar sigla amplasamentului de la malul mării este identică cu cea a echipei de fotbal Steaua, dar cu inițialele fetelor lui Gigi Becali. 

Trebuie să vezi: Ea este Maria, moştenitoarea averii lui Gigi Becali! Imagini inedite cu nepoțica latifundiarului din Pipera

Teodora, fiica lui Gigi Becali, și soțul acesteia, Mihai Mincu, sunt cei s-au ocupat de renovare și rebrenduirea hotelului. 

Patronul FCSB-ului a scos din buzunare nu mai puțin de 6,8 milioane de euro pentru hotelul deținut de omologul său de la Astra, din 2013, și scos la licitație în 2019. 

Wow: Ce sexy e fata lui Gigi Becali în luna de miere! Primele poze din vacanța exotică, de 30.000 de euro

Cum suntem în plin sezon, prețurile  au crescut amețitor la hotelul lui Gigi Becali. În luna iulie, o cameră dublă twin costă 860 lei pe noapte (cu reducere aplicată), iar pentru o cameră single plătești 860 lei . Cât despre apartamente, prețul te duce până la 1634 lei pe noapte! 

Hotelul lui Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

La Năvodari, la Simona Halep  e cea mai scumpă!

Anul trecut, în luna aprilie, Simona Halep deschidea, cu mare fast, complexul turistic Lotus Studios, situat în Mamaia Nord-Năvodari. 

Iată și: Simona Halep, strălucitoare în vacanță. Unde se relaxează sportiva

Construit în sistem aparthotel, complexul are 20 de apartamente. Majoritatea au o suprafață utilă de 47 mp, iar cu un balcon, suprafața unui apartament ajunge la 60 mp. Toate cele 20 de camere dispun de un living, un dormitor și o bucătărie. Luxul și rafinamentul sunt la ele acasă în hotelul lui Halep, dar și prețurile sunt pe măsură. 

Astfel, la Lotus Studios Aparthotel, prețul pentru două nopți de cazare este de 1.822 de lei, circa 360 de euro, potrivit Booking.

Hotelul lui Gică Hagi, în top!

Hotelul “ regelui” Gică Hagi din stațiunea Mamaia rămâne și anul acesta în top, cel puțin la capitolul tarife percepute la cazare. 

Iată și: Salariul de necrezut încasat de Gică Hagi, la Farul! „Regele” a dezvăluit suma

2.500 de lei sau 500 de euro este tariful pentru două nopți de cazare, cu mic dejun, într-o cameră dublă superioară, de familie, la hotelul Iaki, deținut de Gheorghe Hagi. 

3.624 de lei sau 720 de euro este prețul pentru două nopți de cazare într-o suită de familie, unde se pot caza doi adulți, împreună cu doi copii. O cameră dublă pentru doi adulți costă 1.782 de lei, echivalentul a 356 de euro. 

La Borcea, la Olimp, e mai ieftin! 

Cristi Borcea, fostul boss de la Dinamo, deține și el un hotel de 3 stele în stațiunea Olimp, hotel pe care “ se bat” șotiile lui Borcea, fosta și actuala. 

Ups: Cristi Borcea se pregătește de o nuntă mare! Totul e făcut ca la carte

Dacă Valentina Pelinel s-a ocupat de modernizări, actuala soție a lui Cristi Borcea, Mihaela este trecută ca patroană în acte. Complexul din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple și 186 camere duble (twin si matrimoniale) și, msi nou, o piscină infinity, ultima fiță. 

Pentru minimum două nopți de cazare la hotelul lui Borcea, clienții trebuie să scoată din buzunar 620 de lei ( pentru o cameră dublă).

Citește și: Familia Borcea, o adevărată forțăreață susținută de Mihaela! Interviu exclusiv cu fosta soție a lui Cristi Borcea

Eforie Nord e la modă! 

Stațiunea Eforie Nord e mai preferata turiștilor, Mamaia fiind detronată anul acesta. 

La hotelul din Eforie Nord, deținut de magnatul George Copos, două nopți de cazare, în weekendul 22-24 iulie costă, 2.041 de lei, pentru doi adulți și un copil, într-o cameră dublă, cu balcon și vedere directă la mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net