Uraganul Gigi Becali! A tunat și a fulgerat. Câți jucători de la FCSB a executat?

18 iulie 2022 5:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Egalul dintre FCSB și Universitatea Cluj, obținut în urma meciului disputat de cele două echipe, în Liga I, duminică 17 iulie, pe Arena Națională din București l-a făcut pe patronul stelist, Gigi Becali, să erupă!

Gigi Becali, precum o furtună, a tunat și a fulgerat! A „scuipat flăcări” și și-a ars jucătorii mai rău decât canicula din aceste zile. A început cu Florin Tănase, care a spus că lotul FCSB este unul „subțire”.

Gigi Becali, decis să renunțe la unii jucători

N-ai văzut că Tănase e și patron, și antrenor, că n-avem lot... joacă, mă, tu fotbal, că n-ai jucat nimic în prima repriză. Aici oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că-l așteaptă jucătorii pe el, și-a început Gigi Becali „rafalele” veninoase, citat de Sport.ro

Patronul steliștilor nu a așteptat prea mult pentru a-i desemna pe „vinovații” din teren care au ratat victoria în fața nou promovatei Universitatea Cluj.

Citește și: Gigi Becali a dat cu apă sfințită după parada Bucharest Pride

E și vina mea, e de fapt cea mai mare a mea că am crezut în Șerban. Săracul, n-are nimic cu fotbalul! El n-o să aibă că n-o să mai aibă ocazia. N-o să mai fie pe teren.

Sau Crețu, de exemplu. E posibil să mai fie, dar greu să mai fie și Crețu pe teren. Sunt Ovidiu Popescu, Radunovic, nu?", a spus Gigi Becali, la Digisport.

A făcut praf și alți jucători

Prestația nesatisfăcătoare a unora dintre jucători pare să îi fi stricat socotelile lui Becali. Gigi nu a ratat ocazia de a critica și alți jucători de la care pretențiile erau diferite.

Olaru crede că așteaptă jucătorii după el. Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aș cumpăra, eu n-aș da nici 5 lei pe ei. Eu aștept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior.

Citește și: Bacșișul uriaș primit de un curier din partea lui Becali! Gestul a devenit viral

Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează și se ține cu adversarul scai după el", a mai declarat Becali, la Digisport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe