Clarvăzătorul care a prezis pandemia Covid, premoniție sumbră despre regele Charles! Ce i se va întâmpla anul acesta

Ultima actualizare:

Un mentalist din Anglia vine cu preziceri sumbre pentru 2023! În vârstă de doar 37 de ani, Nicolas Aujula a reușit să strângă câteva preziceri care au ajuns să se adeverească, în „palmares”. Printre acestea se numără pandemia cauzată de COVID-19, dar și incendiul de la catedrala Notre-Damme. Dacă începeți să vă temeți că poate fi ceva mai mult decât noroc chior când vine vorba despre prezicerile sale, aflați alături de Click! despre ce ne avertizează pentru restul anului!

Criza economică ar continua și în următorii ani, potrivit mentalistului
Criza economică ar continua și în următorii ani, potrivit mentalistului

Dacă plănuiați o vacanță în Regatul Unit în acest an, ei bine, poate ar trebui să vă grăbiți, deoarece dacă prezicerile mentalistului se adeveresc, Anglia nu va fi deloc o destinație atractivă, o vreme îndelungată! Pe numele lui, Nicolas Aujula, bărbatul în vârstă de 37 de ani a venit cu unele preziceri sumbre pentru anul acesta! Iar poate că și cei mai sceptici dintre noi pot fi uimiți de faptul că acesta a prezis pandemia provocată de COVID-19, faptul că Trump va pierde alegerile, dar și incendiul de la catedrala Notre-Damme!

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către playtech.ro, englezul este acum popular în mediul online datorită prezicerilor sale, iar viziunea sa asupra acestui an nu este deloc una pozitivă! De exemplu, el spune că problema crizei economice va continua chiar și în anii următori, iar momentul cel mai grav al colapsului financiar va veni spre finalul deceniului. Iar asta este doar vârful iceberg-ului!

Regele Charles poate avea probleme grave de sănătate

O altă previziune făcută de Nicolas Aujula este faptul că regele Charles va avea probleme grave de sănătate, având nevoie de supraveghere medicală. Iar problemele monarhiei britanice vor continua, potrivit acestuia! Popularitatea familiei regale ar urma să fie în cădere liberă datorită problemelor economice, iar o criză puternică ar urma în curând pentru Partidul Conservator.

Iar problemele pentru Regatul Unit ar continua, deoarece mentalistul spune că un palat, ori, cel puțin, o clădire importantă, ar urma să fie mistuită de flăcări. El chiar nu exclude posibilitatea unei lovituri de stat.

Iar dacă deja sunteți alarmat și vreți să auziți măcar o singură veste bună, ei bine, singura astfel de prezicere din partea mentalistului este că un biciclist englez va reuși să doboare un record.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net