Combinații câștigătoare la Loto. Cele mai bune sfaturi ale matematicienilor

Probabil că nu există persoană care să nu își fi dorit ca măcar o dată în viață să câștige la Loto. Chiar dacă loteria se spune că este un joc de noroc, de-a lungul timpului, s-au făcut nenumărate cercetări, iar mulți matematicieni au încercat să demonstreze că numerele câștigătoare care ies nu sunt o pură coincidență.

Cele mai bune combinații câștigătoare la Loto / foto: arhiva Click!
Cele mai bune combinații câștigătoare la Loto / foto: arhiva Click!

Cele mai bune combinații câștigătoare la Loto

Urmând modelul prezis de Legea Numerelor Mari, un matematician brazilian, pe nume Renato Ganella, este convins că orice poate afla care sunt numerele câștigătoare la Loto. El foloseşte un model pe bază de culori pentru a arăta combinaţiile de numere mai probabile. Culorile prezintă toate combinaţiile posibile de numere, precizând că reduce numărul acestora la doar 210 combinaţii.

Prin urmare, potrivit matematicianului brazilian, șirul de numere care aduc mai mereu câștiguri la Loto sunt cele din 5 din 6 sau 6 din 6, combinațiile care aduc sume mari de bani fiind: 6, 4, 48, 12, 29, 33, precum și 43, 33, 36, 29, 12, 41. Un alt algortim descoperit a fost 17, 33, 36, 29, 12, 41.  

Numere frecvente la Loto 6 din 49

Printre cele mai populare jocuri de Loto din România se numără și 6 din 49, căci aici alegerea numelor corecte poate să te aducă mai aproape de jackpot. Și cum alegerea unor cifre strategice poate face diferența dintre un bilet obișnuit și unul câștigător, potrivit datelor oferite de Loteria Română, cele mai extrase numere la Loto 6 din 49 sunt 5, 36, 6, 4, 27 și 12. Mai există însă și o altă combinație pe care o poți încerca: 13, 23, 25, 45, 33, 32 și 48.

Ștefan Mandel, românul care a câștigat de 14 ori la Loto

Puțini au auzit de Ştefan Mandel, matematicianul român care a descoperit secretului câștigului garantat la loterie. El a câștigat de 14 ori sume frumușele de bani în țară, SUA şi Australia. De altfel, a avut primul câștig chiar în România, unde încerca să câștige destui bani pentru a-și scoate familia din țara de atunci comunistă. Salariul lui era de doar 88 de dolari pe lună.

Din cauza lui, America și Australia au schimbat legea care reglementează activitatea jocurilor de noroc. Iată formula în 5 pași prin care a reușit Ștefan Mandel să câștige bani la Loto:

Formula matematicianului român

Pasul 1: Calculează numărul total de combinaţii posibile. Pentru o loterie în care regula este, de exemplu, găsirea a şase numere bune între 1 şi 40, numărul combinaţiilor posibile este de 3.838.380;

Pasul 2: După calcularea numărului de combinaţii posibile, găsește loteriile cu un câştig de trei ori mai mare decât numărul de combinaţii posibile. Un pas esenţial pentru a vă asigura că obţineţi o sumă atractivă în comparaţie cu banii investiţi în bilete;

Pasul 3: Găsește o modalitate de a face rost de bani ca să joci toate combinațiile de numere posibile;

Pasul 4: Cumpără câte un bilet de loterie pentru fiecare combinație posibilă;

Ultimul pas: Câştigă marele premiu, plătește taxele obligatorii către stat, dar și investitorii care au contribuit.

Formula aplicată de Ștefan Mandel era perfect legală la acea vreme, motiv pentru care chiar dacă a fost anchetat mult timp FBI și CIA, nu au fost descoperite nereguli în activitățile sale. Însă, cum metodele sale au atras suspiciuni, din cauza acestui fapt, mai multe țări, inclusiv S.U.A. și Australia și-au modificat legile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina de spalat webp
Două anotimpuri în România. FOTO observatoruph.ro
image png
drone record guinness china jpg
papa francisc jpg
laza 1 jpg
biserica neagra obiective turistice orasul brasov 6 2048x1536 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net