Compania care oferă 8500 de locuri de muncă în luna decembrie. Ce condiții trebuie să îndepliniți

În Paris, o companie renumită se confruntă cu lipsa forței de muncă, oferind 8.500 de locuri de muncă, dintre care 1.500 sunt poziții permanente, în cadrul Disneyland Paris.

O companie din Franța oferă 8.500 de locuri de muncă la Disneyland Paris / foto: Pixabay
O companie din Franța oferă 8.500 de locuri de muncă la Disneyland Paris / foto: Pixabay

Deși este un nume binecunoscut, compania se confruntă cu dificultăți în a găsi angajați în anumite domenii.

Prioritatea pentru recrutare o reprezintă specialiștii în mentenanță, însă sunt bineveniți și candidații din domeniul cateringului, conform reprezentanților de resurse umane ai parcului, citați de Le Parisien.

Mentenanța atracțiilor este un punct critic, iar găsirea candidaților capabili să întrețină și să repare aceste facilități este o provocare. Parcurile de distracții se angajează în competiții pentru a atrage astfel de talente.

Ce angajați caută, de fapt, Disneyland

Disneyland Paris caută tehnicieni și ingineri pentru peste treizeci de poziții implicate în renovarea atracțiilor, cu peste 120 de posturi permanente disponibile în acest sector.

Pe lângă profesioniști, parcul încurajează și persoanele care doresc să se formeze în acest domeniu. Cursurile de pregătire sunt disponibile pentru începători, aceștia urmând să primească un salariu ușor peste minimul legal (cu 2%) odată ce își încep activitatea.

Aceasta nu este prima dată când Disneyland se confruntă cu această problemă. Anul trecut, EuroDisney a anunțat recrutarea a câtorva mii de angajați în cadrul campaniei sale anuale.

După concedierea a aproape 1.000 de angajați în timpul crizei sanitare, Disneyland își propune să-și extindă și să-și diversifice forța de muncă, pentru a se adapta la expansiunea continuă a parcului.

Disneyland Paris, un parc de distracții imens

Disneyland Paris se găsește în Marne-la-Vallée, un oraș nou situat în partea de est a Parisului, Franța, la aproximativ 32 km (20 mile) distanță de centrul orașului și predominant în comuna Chessy, Seine-et-Marne.[1]

Această destinație include două parcuri tematice, un centru comercial, un cartier dedicat pentru restaurante și divertisment și șapte hoteluri care sunt proprietatea Disney. Lansat la 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

Euro Disney S.C.A., o companie publică franceză, este responsabilă de operarea și proprietatea Disneyland Paris, având 39,78% din acțiuni în posesia Walt Disney Company, 10% deținute de Prințul saudit Alwaleed și 50,22% deținute de alți acționari. Philippe Gas este principalul lider al stațiunii în calitate de președinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net