Crezi că îți merge mintea ceas? Mută un băț de chibrit pentru a obține egalitatea

Ultima actualizare:

Test pentru creier: 9x9=11+15. Poți muta un singur băț pentru a remedia această ecuație în 20 de secunde? Una dintre cele mai comune forme de puzzle-uri cu chibrituri pentru creier a fost subiectul recent de interes printre mulți dintre cei care au căutat astfel de teste de rezolvat. Avem un astfel de puzzle interesant pe care îl puteți încerca; am inclus și soluția pentru el.

Captură de ecran din 2024 03 01 la 13 13 19 png

Puzzle matematic

Puzzle-urile matematice cu chibrituri sunt unul dintre tipurile de puzzle-uri care includ, de asemenea, imagini, operații matematice, ghicitori și multe altele. Oamenii cărora le place să rezolve puzzle-uri complicate și soluțiile lor ar trebui să încerce cu siguranță să rezolve aceste teste. Te consideri expert în rezolvarea acestor puzzle-uri matematice cu chibrituri? Îți poți pune cunoștințele și talentele la încercare rezolvând această operație: 9x9=11+15. Cu toate acestea, am oferit soluția de mai jos pentru referință. Nici plăcerea de a răspunde corect la ecuație nu are comparație, nu? Un astfel de puzzle care a fost în tendințe pe rețelele sociale este acesta pe care vi-l propunem spre rezolvare. În timp ce unii oameni ar putea avea probleme în a găsi răspunsul, alții ar putea folosi doar regula matematică simplă pe care au învățat-o la școală.

Avem în această secțiune unul dintre cele mai interesante puzzle-uri cu chibrituri, în care trebuie să rearanjați bețele pentru a remedia problema care a fost prezentată. Există, de fapt, diferite tipuri de puzzle-uri cu chibrituri. Unele vă cer să mutați 1 bețișor pentru a repara testul, altele vă cer să mutați 2 sau mai multe bețe și există, de asemenea, cazuri în care ar putea fi necesar să adăugați 1 sau mai multe bețe de chibrit sau să eliminați 1 sau mai multe bețe de chibrit pentru a corecta problema. Imaginea de mai sus arată puzzle-ul pe care trebuie să-l rezolvați. 

Observați-le cu atenție înainte de a încerca să le rezolvați, deoarece vă pot testa limitele. Dar nu renunta! Continuați să încercați până le rezolvați.

Ai rezolvat acest puzzle de chibrituri? A fost ușor?

image

Dacă ai reușit să rezolvi acest puzzle de chibrituri complicat viral, te-ai întrecut pe tine însuți. Dar dacă nu ai reușit să rezolvi acest puzzle, nu-ți pierde speranța! Am inclus mai sus soluția acestui test.

Acest puzzle cu bețișoare de chibrit a fost unul dintre cele mai grele puzzle-uri pe care le-am întâlnit și vă provocăm să rezolvați această ghicitoare. Dacă ți se pare ușor, îndrăznește-te punând restricții de timp. Încercați să o rezolvați în câteva secunde dacă puteți. Dacă eșuezi la prima încercare, continuă să încerci până când reușești. Când în sfârșit vei rezolva puzzle-ul, roadele eforturilor tale vor fi dulci. Dar nu-ți pierde speranța dacă nu găsești soluția. Noi am oferit soluția pentru voi toți. Imaginea de mai sus are răspunsul la acest test.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net