Cum a reușit un bărbat să călătorească în toate cele 193 de țări din lume. „Când rămâi fără țări de vizitat, trebuie să-ți creezi una proprie”

Timp de zece ani, a avut un singur obiectiv: să vizitezi toate cele 193 de țări din lume. Și iată că visul tocmai i s-a îndeplinit săptămâna trecută. Randy Williams, rezident în San Diego, California, SUA, a reușit să viziteze toate statele din lume.

Randy Williams a vizitat toate cele 193 de țări din lume / Foto: Captură video
Randy Williams a vizitat toate cele 193 de țări din lume / Foto: Captură video

Și-a îndeplinit obiectivul pe care îl are de 10 ani

Un bărbat din California și-a atins obiectivul de zece ani de a vizita fiecare țară din lume atunci când a făcut un tur al Turkmenistanului. Randy Williams, rezident în San Diego, cunoscut și ca Randy Ramblin, a ajuns săptămâna trecută în țara din Asia Centrală, Turkmenistan, o destinație care a fost mult întârziată atunci când națiunea a fost închisă pentru vizitatori timp de patru ani.

„Turkmenistanul este una dintre cele mai misterioase țări de pe planetă și este una dintre cele mai restricționate când vine vorba de vizitatori. Deci, singurul mod în care puteți vizita Turkmenistanul este printr-o companie de turism aprobată”, a declarat bărbatul, potrivit site-ului UPI.

Acolo, bărbatul nu a putut accesa rețelele de socializare ori de câte ori a vrut, dar a savurat momentele din străinătate și a făcut fotografii și videoclipuri pentru a-și aminti ultima țară pe care a vizitat-o.

„Una dintre amintirile mele preferate a fost plimarea în parcul orașului pe timp de noapte. Copiii și adulții fac ceea ce facem în America, se distrează și scapă de stresul zilnic al vieții, fie că este vorba de muncă sau familie”, a mai adăugat el.

Următorul său obiectiv: țara sa

De asemenea, bărbatul a vizitat Craterul Darvaza, cunoscut sub numele de Porțile Iadului. Turkmenistanul nu a fost singura destinație pe care William a trebuit să aștepte să o poată vizita. Bărbatul a declarat că i s-a spus, când a vizitat Siria luna trecută, că este doar al doilea turist care are voie în țară de la începutul pandemiei de COVID-19. Acum, că a vizitat toate cele 193 de țări observate de Organizația Națiunilor Unite, precum Vatican și Palestina, inclusiv Kosovo, Sahara Occidentală și Taiwan.

Călătoriile sale l-au învățat doar să accepte alte culturi și să le îmbrățișeze, ci și să le iubească cu adevărat. Bărbatul are deja și un alt obiectiv.

„Păi, când rămâi fără țări de vizitat, trebuie să-ți creezi una proprie. Vă aduc în Republica Populară Slowjamistan. Țara mea. Am cumpărat 44 m2 lângă mare și am numit-o Slowjamistan. E țara mea. Eu sunt Salton”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net