Cum arată casa care costă doar un dolar. E cea mai ieftină proprietate din lume

Nu e o glumă! O casă situată în orașul Pontiac, din statul american Michigan, se vinde cu doar 1 dolar. Are două dormitoare și o baie, însă cumpărătorul trebuie să se înhame la un drum lung de reparații, căci căsuța este în paragină. Chiar și așa, este o afacere incredibilă pentru mulți.

Casa care costă un dolar, situată în Michigan
Așa arată casa în exterior (zillow.com)

„Vă prezentăm ea mai ieftină casă din lume, situată în inima orașului Pontiac, Michigan. La un preț uluitor de 1 dolar (da, ați citit bine), această nu este doar o casă – este un bilet la aventura imobiliară a vieții voastre”, se laudă site-ul de imobiliare zillow.com.

Reședința a fost construită în 1956, pe un teren de aproximativ 480 de metri pătrați. „Intră în casă și experimentează un carusel palpitant al emoțiilor, în timp ce descoperi fiecare colțișor care cerșește atingerea ta creativă. Acoperișul cu siguranță a avut și zile mai bune, dar hei, încă nu plouă în casă.”, i-a asigurat pe clienți agentul imobiliar Chris Hubel, care lucrează la Good Company.

Interiorul are nevoie de recondiționare (foto: zillow.com)
Interiorul are nevoie de recondiționare (foto: zillow.com)

Vândută anterior cu 4.000$

Fotografiile interioare arată podele din lemn de esență tare zgâriate în toată casa, o cadă cu aspect mucegăit în baie și o bucătărie destul de încăpătoare. În schimb, imaginile exterioare arată doar partea din față a casei, unde mica verandă din beton și treptele sunt flancate de un tufiș și buruieni înalte, care așteaptă să fie tunse și îngrijite de noul proprietar.

Așa arată baia (foto: zillow.com)
Așa arată baia (foto: zillow.com)

Casa s-a vândut anterior cu 4.092 de dolari, în 2022. Clienții interesați au răgaz până la 23 august să se hotărască dacă își doresc să o cumpere. Deși este listată pentru 1 dolar, dacă un client vrea să ofere mai mult (pentru a avea întâietate în fața altora), atunci agenția imobiliară va accepta. Aceasta este o strategie de marketing, spun experții, întrucât cumpărătorii se vor „bate” pentru a oferi o sumă mult mai mare decât cea cerută de agenție. „Îmi doresc să fac asta de ani de zile”, a spus Hubel, referitor la prețul de 1 dolar al casei. „O proprietate își va găsi întotdeauna adevărata valoare de piață, Aceasta este o șansă de a demonstra asta.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net