Cum îți dai seama că o persoană nu este demnă de încredere. Teoria unui îndrăgit terapeut . VIDEO

Ultima actualizare:

Într-un videoclip postat pe TikTok, un expert în sănătate mintală a dezvăluit semnele care indică lipsa de încredere a unei persoane, conform raportului Daily Mail.

Un terapeut explică cum identifici un om cu două fețe / foto: arhiva
Un terapeut explică cum identifici un om cu două fețe / foto: arhiva

Bernadette Purcell, în vârstă de 45 de ani, din New Jersey, este un asistent social clinic licențiat și autor al cărții „Divorced As F* In Seven Spiritual Steps”.

Cunoscută sub numele de @therapybern, are aproape 70.000 de urmăritori pe TikTok, unde oferă sfaturi regulate privind sănătatea mentală pentru a promova dezvoltarea personală.

Ce caracteristici au oamenii nedemni de încredere

Într-unul dintre videoclipurile ei, ea a evidențiat cele cinci caracteristici ale persoanelor nedemne de încredere de care ar trebui să ne ferim.

Purcell a recomandat să ne distanțăm de persoanele care își găsesc scuze pentru acțiunile lor și refuză să își asume responsabilitatea. Ea a subliniat că acești oameni vor da vina pe alții pentru situațiile în care se află.

Terapeutul a explicat că o persoană care evită responsabilitatea va considera că este victimă și va încerca să devieze atenția de la propriile greșeli. A oferit exemplul unei prietene care devine defensivă după ce i se atrage atenția că a rănit sentimentele cuiva.

Purcell a demonstrat cum încearcă să schimbe subiectul și să submineze sentimentele celorlalți prin remarci disprețuitoare.

Expertul a avertizat că o persoană nedemnă de încredere va încerca să revizuiască istoria pentru a-și justifica acțiunile și că va recurge la manipulare și vinovăție pentru a obține ceea ce își dorește.

În cele din urmă, a subliniat că aceste persoane mint foarte mult și le este dificil să își țină promisiunile.

Cum determinăm în cine să avem încredere

În alt videoclip, Purcell a răspuns întrebărilor despre cum să determinăm în cine să avem încredere și când să o facem, mai ales după o despărțire. Ea a citat un autor spunând că trebuie să avem încredere în noi înșine, indiferent de circumstanțe.

„Atunci când te bazezi pe propria ta încredere, acțiunile altora devin mai puțin importante”, a explicat ea. „Fii sigur că vei face față oricărei provocări care apare în calea ta. Concentrează-te pe propria ta putere și nu pe cei din jur”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net