Cum poți să primești băuturi și gustări gratuite la hotel. O influenceriță a dezvăluit trucul pe care trebuie să-l folosească toți turiștii

Cu siguranță mulți dintre voi v-ați întrebat cum puteți obține băuturi și gustări gratis în incinta unui hotel. Ei bine, o internaută a dezvăluit metoda pe care o aplică de fiecare dată atunci când se cazează. Aceasta susține că cei care îi vor urma exemplul vor avea multe avantaje. 

Cum primești băuturi și gustări pe gratis în incinta unui hotel
Cum primești băuturi și gustări pe gratis în incinta unui hotel

Așa cum știm deja, vara este sezonul perfect pentru vacanțe și călătorii. Însă, ce ne facem atunci când ne cazăm la hoteluri în care avem parte de experiențe neplăcute? De cele mai multe ori, oamenii se trezesc cu note de plată exorbitante, din cauza faptului că au luat ceva din bar sau din camera în care au fost cazați.

Ei bine, se pare că în anumite situații, poți obține gustări și băuturi gratuite la hotel, cel mai important este să știi cum să îți folosești atitudinea. O tânără populară pe TikTok susține că un apel telefonic și puțină politețe îți poate aduce multe avantaje.

„De fiecare dată când călătoresc, mama mea sună la hotel să facă ceva special pentru mine. Chiar dacă nu este, cum ar fi, o ocazie specială. Acum sunt în Vancouver, în călătorie de serviciu. Iar mama mea a sunat la hotel și i-a rugat să pregătească un mic coș cadou. 

Uitați-vă la asta – literalmente de la mama mea – gratuit. Nu numai că am primit gustări gratuite, dar mi-au scris și o mică felicitare. Dacă tu sau mama ta nu sunați la hotel de fiecare dată când călătoriți, faceți ceva greșit”, a povestit Julia, potrivit publicației The Sun.

„Nu primești dacă nu ceri”

Julia a mai povestit în filmulețele pe care pe publică pe TikTok, că obține gustări și băuturi gratuite cu ușurință. Totul ar consta în construirea unei relații cu persoana de la care ceri aceste lucruri. Internauta consideră că își face de fiecare dată sejurul mai plăcut și este de părere că „nu primești dacă nu ceri”. Astfel că, unele persoane care lucrează în domeniul hotelier ajung să ofere gustări sau băuturi gratuite turiștilor care se comportă politicos și au o atitudine amabilă.

„Le povestesc puțin despre mine și despre persoana căreia aș dori să-i trimit cadoul și văd dacă pot face ceva pentru a face sejurul puțin mai special pentru acea persoană. Nu primești dacă nu ceri”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net