Cum să îți îmbunătățești viteza Wi-Fi. Trucul gratuit care îl va face cu mult mai rapid

Marea majoritate a oamenilor, nu numai în România, ci și în lume, au acces la Internet pentru a-și continua viața de zi cu zi, întrucât cei mai mulți îl folosesc pentru a îndeplini anumite sarcini importante atât în ​​​​educație, cât și în muncă, motiv pentru care a devenit un instrument extrem de indispensabil în ultima vreme. De aceea, acum vă vom vorbi despre cum să îmbunătățiți viteza Wi-Fi. Iată trucul care îl va face mai rapid și gratuit.

Cu ajutorul unei folii de aluminiu poți avea semnal wi-fi mai bun. Foto: Click.
Cu ajutorul unei folii de aluminiu poți avea semnal wi-fi mai bun. Foto: Click.

După pandemia de COVID-19, marea majoritate a oamenilor a trebuit să recurgă la munca de acasă, fie că este vorba locul de muncă sau școală, motiv pentru care mulți au început să aibă probleme cu Wi-Fi-ul, deoarece în majoritatea cazurilor semnalul nu era bun, așa că a trebuit să apeleze la suport tehnic, să-i facă o evaluare.

Trucul cu folie de aluminiu care va îmbunătăți viteza Wi-Fi

Mulți dintre acești oameni care sufereau de internetul intermitent au devenit disperați din cauza întregului proces tehnic, care, în cea mai mare parte, nu a rezolvat problema 100%; Cu toate acestea, a început să circule un truc pentru a îmbunătăți viteza Wi-Fi cu folie de aluminiu.

Prin intermediul paginii „Învăță-mă despre știință” a început să devină viral un articol în care se explică cum să îmbunătățești viteza Wi-Fi cu trucul foliei de aluminiu și că acesta ar face internetul mai rapid. Pentru asta sunt pași foarte simpli de urmat pe care toate lumea îi poate face de acasă fără mare dificultate, având un rezultat excelent.

Montare

Vom începe prin a tăia o bucată de carton de dimensiunea unui caiet mare. Apoi, cu foarfecele, modelați marginile cartonului într-o formă curbată, ca un bol. Această formă îi va permite să se țină mai bine.

Tapetați cartonul cu folie de aluminiu

Folia de aluminiu trebuie să acopere întregul carton, asigurându-vă că aderă bine. Folia de aluminiu va acționa ca o oglindă care va ajuta la focalizarea semnalului Wi-Fi într-o direcție, făcându-l mai rapid și mai stabil.

Construiți suporturile pentru antene

Folosind o altă bucată de carton, tăiați două triunghiuri mici. Acestea vor fi suporturile pentru antenele routerului dvs. Asigurați-vă că au dimensiunea unei cutii de chibrituri. Apoi, la un capăt al fiecărui triunghi, faceți o tăietură mică în centru.

Așezați suporturile pe bază

Acum, glisați fiecare triunghi în fanta pe care o tăiați în partea de jos a foliei. Acest lucru va menține suporturile la locul lor, astfel încât să puteți plasa routerul pe ele fără ca acestea să cadă.

Așezați routerul în bază

În cele din urmă, așezați routerul pe bază cu suporturile pe spate. Asigurați-vă că antenele routerului se potrivesc în suporturi. Acum vă veți bucura de un semnal Wi-Fi mai rapid, concentrat pe locul în care aveți nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net