Cum să scapi de păianjeni cu ajutorul unui truc simplu și ieftin. Tu l-ai încercat până acum?

Ultima actualizare:

Păianjenii sunt una dintre cele mai înfricoșătoare insecte. O înțepătură ar putea duce la moarte, în funcție de specia despre care vorbim, întrucât sunt și altele, ca să oferim doar un exemplu, care se hrănesc cu alte insecte. Dar dacă ești îngrozit să vezi o arahnidă, indiferent de pericol, îți recomandăm să ai o anumită plantă în interiorul casei tale pentru a le speria.

Putem scăpa de păianjeni cu ajutorul unei plante. Foto: Click.
Putem scăpa de păianjeni cu ajutorul unei plante. Foto: Click.

Unde trăiesc aceste insecte

Aceste insecte trăiesc în găurile și crăpăturile din pereții casei noastre, în spatele tablourilor și sub canapea, printre multe alte locuri. Dacă îți este frică de ei, îți vom recomanda o plantă care să-i sperie și să-i trimită cât mai departe de casa ta. Păianjenii, ca toate ființele vii, au unele arome care îi atrag și altele pe care le resping. În acest fel, mirosul pe care îl ai acasă poate fi un element de atracție sau un repelent pentru prezența lui.

Ce plantă îți trebuie în locuință dacă vrei să elimini păianjenii

Potrivit specialiștilor, planta pe care ar trebui să o ai acasă pentru a respinge acești dăunători este menta. Mirosul de mentă este cu adevărat neplăcut pentru arahnide. În acest fel, deținerea acestor plante, precum și odorizante sau folosirea uleiului esențial de mentă vor ajuta la eliminarea prezenței păianjenilor.

De asemenea, dacă le aveți amplasate într-o zonă a casei sau într-o gaură, o opțiune bună este să înmuiați o minge de vată în ulei esențial de mentă și să o plasați în apropiere. De asemenea, puteți lăsa un mic recipient sau borcan deschis cu uleiul înăuntru.

Mai există o plantă care te poate scăpa de păianjeni

O altă plantă care poate respinge păianjenii este arborele de ceai. Pe lângă utilizarea lui așa cum am indicat în secțiunea de mentă, poți prepara și o soluție în care amesteci picături de ulei de arbore de ceai cu puțină apă, agiți amestecul și pulverizezi zona afectată. Apropo, această soluție poate fi preparată și cu ulei de mentă, fiind foarte eficientă, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net