De ce nu trebuie să ții ouăle pe ușa frigiderul. Mulți români fac greșeala aceasta!

Ultima actualizare:

Una dintre rezoluțiile tale este să mănânci mai sănătos? Atunci trebuie să-ți organizezi frigiderul! Este o resetare mentală, vizuală, perfectă pentru dieta ta. Crede-mă, este mult mai ușor să mănânci sănătos, atunci când în frigiderul tău alimentele nu sunt așezate la întâmplare, scriu cei de la Wholefully.ro.

Ouăle nu se țin pe ușa frigiderului. Foto: Click.
Ouăle nu se țin pe ușa frigiderului. Foto: Click.

Goliți totul și organizează-te

Trebuie să scoți literalmente fiecare lucru din frigider, dacă nu ai nevoie de el. Aruncă orice este expirat sau nesigur. De asemenea, vă recomand să aruncați orice nu doriți să mâncați (sau să donați dacă produsul este în regulă). De asemenea, curăță bine frigiderul.

Acum este timpul să puneți totul înapoi, dar fă-o ținând cont de obiectivul tău. Un frigider frumos aprovizionat cu alimente sănătoase, într-adevăr, inspiră o alimentație mai sănătoasă.

Pentru a-ți organiza frigiderul, mergi la un magazin și îndreptă-te către secțiunea lor de organizare a bucătăriei, de unde te vei aproviziona cu toate formele și dimensiunile de coșuri transparente de frigider. Acestea sunt grozave pentru că ajută la împărțirea spațiului, păstrând în același timp bunătățile la vedere.

Fructele și legumele ar trebui să fie cel puțin jumătate din ceea ce se află pe farfuria noastră, așadar ar trebui să predomine și în frigiderul nostru. 

De asemenea, dacă se întâmplă să ai un frigider cu sertare opace, foloseștele pentru alte alimente precum- brânză, carne, ouă - și mută fructele și legumele la lumina zilei! De fiecare dată când deschizi acel frigider, vrei să te inspiri din toate produsele colorate care te așteaptă. Sertarele opace sunt locul unde produsele merg la moarte.

Depozitați fructele și legumele la nivelul ochilor

Vă recomand să vă pregătiți fructele și legumele pentru gustări când ajungeți acasă de la magazin. Spălați-le, tocați-le și depozitați-le în recipiente de sticlă transparentă, pentru depozitarea alimentelor, la nivelul ochilor.

Nu ține ouăle și lactatele pe ușa frigiderului

Mulți țin ouăle pe ușa frigiderului, dar acesta ar putea să nu fie cel mai bun loc, dacă vrei să le păstrezi mai mult timp proaspete. Uşa frigiderului este deschisă foarte des, iar ouăle şi produsele lactate nu ar trebui să fie păstrate aici.Asta pentru că, compartimentele ușilor, sunt mai calde decât restul frigiderului. De aceea, este recomandat ca în aceste zone să punem alimentele cele mai rezistente: condimentele, cutiile sau sticlele de suc. Aceste alimente sunt rezistente la fluctuaţiile de temperatură. 

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net