De ce s-a prefăcut timp de un an că este mort! Un bărbat a dat lovitura după gestul său bizar

Asta da ambiție! Josh Nelly, un bărbat din statul american Kentucky s-a prefăcut timp de aproape un an că este mort cu un singur scop: să primească un rol într-un film. Așa, s-a filmat timp de 321 de zile prefăcându-se că este un cadavru, în diferite locații și a apărut într-un celebru serial polițist, după ce le-a atras atenția producătorilor. Acum, a luat-o de la capăt și încearcă să obțină un nou rol.

S-a prefăcut timp de aproape un an că este mort pentru a obține ce își dorește / Foto: Adevărul.ro
S-a prefăcut timp de aproape un an că este mort pentru a obține ce își dorește / Foto: Adevărul.ro

Josh Nalley a devenit viral pe platforma de socializare TikTok pentru că s-a prefăcut mort aproape un an de zile. A stat întins în diferite locații și și-a ținut respirația, s-a acoperit cu sânge, timp de 321 de zile, dar, într-un final, și-a îndeplinit obiectivul și și-a găsit faima la Hollywood, primind un rol în serialul „CSI: Vegas”, sezonul al doilea. 

Cum i-a venit ideea

Ținându-și respirația și acoperit cu sânge fals, „vedeta” a publicat un videoclip în fiecare zi, timp de aproape un an, cu legenda: „Ziua X în care joc un cadavru, încă nu primesc un rol într-un film sau serial, ca trup neînsuflețit”. Așa a reușit să le atragă atenția producătorilor. Bărbatul a povestit pentru presa locală că, deși nu are experiență actoricească, s-a antrenat foarte mult timp ca să învețe să joace un cadavru, iar ideea i-a venit atunci când a văzut o femeie că publica filmări despre un sos iute și tot primea oferte de la retaileri.

Nu îmi place să vorbesc pe cameră, dar pot destul de ușor să zac acolo și să mă prefac că sunt mort”, a povestit el, relatează Adevărul.ro.  Așa, contactat de către producătorii „CSI: Vegas”, Josh Nalley a zburat în California, unde l-a întâlnit pe regizorul Mario Van Peebles. Ulterior, a ținut să publice pe rețelele sociale o imagine de la machiaj, în care apare cu cicatrici uriașe pe piept.

De asemenea, a recunoscut că nu i-a fost ușor pe platou, deoarece și-a uitat telefonul pornit și a sunat în timpul filmării, iar o scenă a trebuit repetată. După toată experiența, care i-a plăcut enorm, bărbatul nu se dă bătut. El a revenit cu filmări pe TikTok, pentru a mai obține încă un rol! A ajuns deja la peste 200 de clipuri urcate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net